Paras älykello naiselle (2023)

Paras älykello naiselle

Älykello on nykyaikaisen teknologian upea luomus, joka on tullut korvaamattomaksi osaksi monen ihmisen arkea. Tämä pieni teknologinen laite on erityisen suosittu naisilla. Se voi nimittäin tarjota naisille useita etuja, kuten tarkkaa uniseurantaa, stressin hallintaa, kuntoilun tarkkailua, kalorilaskuria, syke- ja verenpainemittareita sekä naisten terveyttä tukevia ominaisuuksia.

Katso meidän TOP 3 valinnat alta tai tutustu muihin sopiviin vaihtoehtoisiin.

Apple Watch Series 9 GPS
0/5

Testien ja käyttäjien suositusten perusteella parhaaksi älykelloksi naiselle osoittautui Apple Watch Series 9 GPS, joka erottui joukosta korkean suorituskykynsä, helppokäyttöisyytensä ja luotettavuutensa ansiosta.

Garmin Fenix 7 Pro
5/5

Tämä mahtava älykello naiselle tarjoaa monipuoliset ja edistykselliset harjoittelutoiminnot sekä jatkuvan hyvinvoinnin seurannan, joiden avulla naiset voivat ylittää omat rajansa helpommin.

Samsung Galaxy Watch6 Classic

Huippulaadukkaiden älykellojen markkinoilla uusia tuulia puhaltaa. Samsungin Galaxy Watch -sarjan uusin tulokas, Galaxy Watch 6 Classic, on saapunut. 

Suosittelemme näitä älykelloja naisille

Löydä tarpeisiisi paras älykello naiselle alla olevalta listalta.

Prisma.fi:
5/5

Apple Watch Series 8 GPS on älykello, joka ei jätä kylmäksi. Julkaistu syksyllä 2022, tämä uusin lisäys Apple Watch -perheeseen tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka houkuttelevat sekä miehiä että naisia. Tämä arvostelu keskittyy naiskäyttäjien näkökulmaan, koska kello tarjoaa myös erinomaisia ominaisuuksia naisille, kuten kuukautiskierron seurannan.

5:
5/5

Uusin Apple Watch Series 9 GPS tulee markkinoille täynnä lupausta ja potentiaalia, minkä Apple on jälleen kerran lunastanut. Joka vuosi Apple julkaisee uuden version suositusta älykellostaan, ja joka kerta on mielenkiintoista nähdä, miten se pystyy ylittämään itsensä. Apple Watch Series 9 ei ole poikkeus.

Keskisenkello.fi:
5/5

Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar Edition on erittäin toiminnallinen ja kestävä urheilukello, joka palvelee monenlaisia tarpeita ja elämäntapoja. Sen edistykselliset ominaisuudet, kuten kuukautiskierron seuranta, tekevät siitä erityisen houkuttelevan valinnan naisille.

Keskisenkello.fi:
5/5

Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition on huippuluokan älykello, joka on suunniteltu erityisesti aktiiviseen ja seikkailunhaluiseen elämäntyyliin. Sen monipuoliset ja kehittyneet ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen työkalun niin naisille kuin miehillekin, jotka haluavat saada kaiken irti omasta hyvinvoinnistaan ja fyysisestä suorituskyvystään.

Keskisenkello.fi:
4.5/5

Garmin Lily Sport on älykello, joka yhdistää innovatiiviset älyominaisuudet ja tyylikkään muotoilun ennennäkemättömällä tavalla. Tämä naiselle suunniteltu kello on saavuttanut täydellisen tasapainon modernin teknologian ja klassisen muotoilun välillä. Ei ole väliä, etsitkö kelloa työhön, vapaa-aikaan tai urheiluun – Garmin Lily on monipuolinen valinta.

Garmin Venu 3S

Garmin Venu 3S
Keskisenkello.fi:
4.5/5

Garmin Venu 3S on yhtä paljon muotia kuin toiminnallisuutta. Se on suunniteltu vastaamaan sekä aktiiviseen että arkielämään ja se sopii erityisen hyvin naiselle, joka arvostaa tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä samassa paketissa. Tämä kello ei vain näytä hyvältä, vaan sen ominaisuudet ovat kattavia ja edistyksellisiä. Monipuoliset toiminnot tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat seurata terveyttään ja hyvinvointiaan tarkasti ja tehokkaasti.

Keskisenkello.fi:
4/5

Garmin Vivomove Sport hybridiälykellon viimeisimmän sukupolven malli on erinomainen lisä älykellomarkkinoille. Uudistettu malli on paitsi silmää miellyttävä, myös käytännöllinen ja monikäyttöinen – se on tarkoitettu erityisesti naiselle, joka arvostaa tyyliä, toimivuutta ja hyvinvointia.

Keskisenkello.fi:
5/5

Yksi vuoden 2021 huippu-uutuus on saapunut markkinoille: Polar Grit X Pro Titan. Tämä ennakkoluulottomille seikkailijoille suunnattu sykemittari on suunniteltu vastaamaan armeijatason kestävyysvaatimuksia, ja titaanikuorensa ansiosta se on kevyt mutta vahva.

Keskisenkello.fi:
4.5/5

Kun ajatellaan, mikä on hyvä liittolainen hyvinvoinnille ja kuntoilulle, ajatukset voivat kääntyä erilaisiin laitteisiin ja sovelluksiin. Polar Ignite 2 urheilukello on vastaus moniin näistä mietteistä.

Keskisenkello.fi:
5/5

Polar Ignite 3 Greige Sand on viimeisin lisäys Polar Ignite -kelloperheeseen. Se on erittäin kattava fitness- ja hyvinvointikello, joka tarjoaa käyttäjilleen yksilöllisiä, 24/7-palveluja parantaakseen heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Kello tarjoaa räätälöityä ohjausta ja auttaa optimoimaan unen, tarjoten samalla yksilöllisiä harjoitussuosituksia.

Keskisenkello.fi:
5/5

Polar Vantage V2 on suunniteltu niille, jotka ovat tosissaan liikunnan suhteen. Sen kevyt mutta kestävä rakenne on otettu huomioon aktiivisen ihmisen elämäntavassa. Kello on valmistettu kestävästä alumiiniseoksesta, joten se kestää rajummankin menon. Silikoniranneke on mukava ja sopii useimpien ranteiden ympärysmittoihin. Kun lapselle annetaan ohjeita, kuinka säilyttää kelloa, tällaisen kestävyyden merkitys korostuu entisestään.

Keskisenkello.fi:
4.5/5

Samsung Galaxy Watch5 Pro Black Titanium Bluetooth 45mm -älykello on ehdottomasti kokonaisvaltainen paketti, joka tarjoaa modernin, äärimmäisen monipuolisen ja kestävän vaihtoehdon nykyaikaiselle naiselle, joka haluaa älykellon olevan osa jokapäiväistä elämäänsä. Sen tyylikäs muotoilu ja tehokas suorituskyky tekevät siitä täydellisen kumppanin sekä arkeen että juhlaan, mutta erityisesti myös urheiluun.

/5

Älykellojen maailmassa on nähty paljon edistystä ja nyt, vuoden odotetuin uutuus, Samsung Galaxy Watch 6 on vihdoin saapunut. Samsung on jälleen kerran asettanut uuden standardin huipputeknologialla ja tyylikkäällä muotoilulla. Samsung Galaxy Watch 6 on elegantti lisäys arvostettuun Samsung Galaxy -älykellovalikoimaan, joka sopii niin naiselle kuin lapsellekin.

/5

Huippulaadukkaiden älykellojen markkinoilla uusia tuulia puhaltaa. Samsungin Galaxy Watch -sarjan uusin tulokas, Galaxy Watch 6 Classic, on saapunut. Tämä malli tarjoaa tuoreita ominaisuuksia, jotka korostavat käyttäjänsä terveyttä ja hyvinvointia. Muotoilu on samalla moderni ja klassinen, ja se tarjoaa tyylikkyyttä sekä arkeen että juhlaan.

/5

Suomessa suunniteltu ja valmistettu Suunto 5 Peak tuo ranteeseen huippuluokan teknologiaa kompaktissa paketissa. Tämä talven 2022 huippu-uutuus ei jätä urheilijaa – olipa hän mies tai naiselle suunnattu käyttäjä – kylmäksi, vaan toimii erinomaisena työkaluna terveellisemmän ja aktiivisemman elämäntavan omaksumiseen.

/5

Aina kun lähdet seikkailuun, haluat, että varusteesi ovat parasta laatua. Suunto 9 Granite sykemittari tarjoaa juuri sen ja vielä enemmän. Se ei ole pelkästään huippulaatuinen sykemittari miehelle, vaan täydellinen valinta myös naiselle, joka kaipaa äärimmäistä suorituskykyä ja kestävyyttä.

Keskisenkello.fi:
5/5

Kun puhutaan älykelloista, joita voi pitää uskollisina kumppaneina niin arkisissa kuin ekstreemimmissäkin tilanteissa, Suunto 9 Peak Pro asettuu kiistatta kärkisijoille. Mutta onko tämä älykello naiselle tai miehelle, joka kaipaa luotettavaa seuralaista aktiiviseen elämään?

Keskisenkello.fi:
5/5

Suunto Vertical Titanium Solar -kello on todella arvokas investointi niin aktiiviselle ulkoilijalle kuin urheilulliselle naisellekin. Se tarjoaa monipuoliset toiminnot, jotka tukevat aktiivista ja terveellistä elämäntapaa. Kestävän rakenteensa ja pitkän akunkestonsa ansiosta se on luotettava kumppani kaikissa tilanteissa. Tämä kello on todellakin hintansa arvoinen!

Miksi älykello on paras valinta naisille?

Kun puhutaan parhaasta älykellosta naiselle, meidän on ymmärrettävä, että älykello voi olla paljon enemmän kuin vain ajan näyttäjä. Se on henkilökohtainen valmentaja, terveydenhuollon ammattilainen ja tehokas järjestelmänvalvoja kaikki samassa paketissa. Älykello voi auttaa naisia pysymään aktiivisina ja motivoituneina, järjestämään päivän tehtäviä, seuraamaan terveyttä ja hyvinvointia sekä pysymään yhteydessä muihin. Lisäksi sen suunnittelu ja muotoilu voivat tarjota esteettisen arvon, joka on merkityksellinen monille naisille.

Raskauden aikana, älykellon käyttö voi tarjota lisää turvaa ja tietoa. Se voi seurata unta, liikuntaa, sykettä ja muita terveystietoja, jotka ovat erityisen tärkeitä raskauden aikana. Monet älykellot tarjoavat myös raskausseuranta-ominaisuuksia, jotka auttavat seuraamaan raskauden etenemistä ja vauvan kehitystä.

Kuinka älykellot auttavat seuraamaan kuukautiskiertoa?

Vaikka modernit älylaitteet ja aktiivisuusrannekkeet ovat olleet olemassa lähes vuosikymmenen, kuukautiskierron seuranta saapui näille alustoille vasta vuonna 2018. Nämä integraatiot jakavat tuttuja ominaisuuksia standardin kuukautiskierron seuranta-applikaatioiden kanssa. Suuri ero oli kuitenkin siinä, että tiedon tarkasteluun tai syöttämiseen ei tarvinnut kaivaa puhelinta taskusta, vaan tiedot olivat saatavilla suoraan ranteesta. Koska nämä ominaisuudet olivat osa kannettavaa alustaa, käyttäjät saattoivat nähdä, kuinka heidän terveystilanteensa korreloi kuukautiskierron kanssa yhdessä paikassa.

Kuukautiskierron digitaalinen seuranta voi olla kätevämpää kuin fyysisen kalenterin kaivaminen esiin tai päivämäärien syöttäminen taulukkoon. Mutta ennen kuin aloitat, on muutamia asioita, jotka on otettava huomioon.

Ensinnäkin, sinun on tiedostettava, että luovutat herkkiä terveystietoja – mukaan lukien tietoja seksuaalisesta aktiivisuudestasi – kolmannelle osapuolelle. On viisasta tutustua terveydentietojen yksityisyydensuojapolitiikkaan ja vakavasti harkita, oletko mukava mahdollisten seurausten ja näiden ominaisuuksien puutteiden kanssa.

Toiseksi, vaikka näitä ominaisuuksia voidaan käyttää hedelmällisyyssuunnittelun ohjaukseen, niitä ei koskaan tulisi käyttää ainoana ehkäisymenetelmänä. Yksikään kuukautiskierron seurantaominaisuus ei ole FDA:n hyväksymä tähän tarkoitukseen. (Vaikka kaksi kierron seuranta -sovellusta onkin.) Ne on tarkoitettu auttamaan sinua seuraamaan omia kehosi trendejä.

Ei jokainen kannettava alusta tue kuukautiskierron seurantaa natiivisti. Tässä kuitenkin muutama, jotka tukevat, ja ohjeet kuinka pääset alkuun.

Älykellon hyödyt raskaana oleville

Nämä ovat vain joitakin älykellon tarjoamia etuja raskaana oleville naisille. Kellon valinta riippuu yksilöllisistä tarpeista ja toiveista, ja se voi olla erinomainen työkalu terveyden ja hyvinvoinnin tukemisessa raskauden aikana.

Miten valita paras älykello naiselle?

Valitessasi parasta älykelloa naiselle, sinun tulee ottaa huomioon useita tekijöitä. On tärkeää tarkastella kellon ominaisuuksia, suunnittelua, hintaa, merkkiä ja muiden käyttäjien kokemuksia.

Älykello on ihanteellinen laite naisille, jotka haluavat pysyä aktiivisina, järjestäytyneinä ja yhteydessä muihin. Se voi tukea terveyttä ja hyvinvointia monin tavoin ja olla tärkeä työkalu raskauden aikana. On tärkeää muistaa, että paras älykello naiselle on se, joka täyttää hänen yksilölliset tarpeensa ja mieltymyksensä. Jokaisella naisella on oma ainutlaatuinen elämäntilanne ja tarpeet, ja älykellon tulisi heijastaa näitä yksilöllisiä tekijöitä.

Usein kysytyt kysymykset

Paras älykello naiselle vuonna 2023 on Apple Watch Series 8 GPS. Sen suunnittelu on kestävä ja ympäristöystävällinen, valmistettu 100% kierrätetystä lentokonealumiinista. Kello on varustettu terveys- ja fitness-ominaisuuksilla, mukaan lukien kuukautiskierron seuranta, sydänsähkökäyrä, unen seuranta ja veren happitason mittaus. Akunkesto on erinomainen, kestäen jopa 18 tuntia normaalissa käytössä ja 36 tuntia alhaisen virran tilassa. Lisäksi kello on veden- ja iskunkestävä, kestäen jopa 50 metrin syvyydessä ja on pölytiivis. Retina-näyttö on aina päällä, joten näyttö on selkeä ja helppolukuinen missä tahansa valaistuksessa.

Valinta älylaitteen suhteen riippuu monista tekijöistä, kuten omista tarpeistasi, budjetistasi ja suosimastasi käyttöjärjestelmästä. Yleisesti ottaen on tärkeää valita laite, joka tukee omia tavoitteitasi ja elämäntyyliäsi. Jos haluat vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää parhaan laitteen omiin tarpeisiisi, suosittelen tutustumaan meidän vertailuun, joka löytyy artikkelin alusta. Vertailussa tarkastelemme useita eri merkkejä ja malleja, joten saat kattavan yleiskuvan markkinoilla olevista vaihtoehdoista.

Kyllä. Älykellon hankinta riippuu paljon omista tarpeistasi ja elämäntyylistäsi. Naisena voit hyötyä monista älykellon ominaisuuksista. Esimerkiksi kuukautiskierron seuranta on arvokas työkalu, joka voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin omaa terveyttäsi. Fitness- ja terveysominaisuudet, kuten unen seuranta, sydämen syke, kalorinkulutus ja aktiivisuusmittarit, voivat motivoida sinua pitämään huolta hyvinvoinnistasi ja edistämään aktiivista elämäntapaa.

Lisäksi älykello voi helpottaa arkea tarjoamalla nopean pääsyn puhelimen ilmoituksiin, sovelluksiin ja jopa musiikkiin ranteestasi. Se voi olla hyödyllinen työkalu, jos olet usein liikkeellä ja arvostat mahdollisuutta pysyä ajan tasalla ilman, että sinun täytyy jatkuvasti kaivaa puhelinta taskustasi.

Muista kuitenkin, että älykellon hankinta on henkilökohtainen päätös. On tärkeää, että valitset sellaisen laitteen, joka vastaa omia tarpeitasi ja toiveitasi.

Kyllä, Garminin älykellot ovat tunnettuja niiden laadusta, kestävyydestä ja monipuolisista ominaisuuksista, mukaan lukien fitness- ja terveysseuranta. Erityisesti urheilijat ja kuntoilijat arvostavat Garminin kellot niiden tarkkojen treenitietojen ja GPS-toimintojen ansiosta. Jos haluat tietää enemmän Garminin kelloista ja niiden ominaisuuksista, suosittelen tutustumaan meidän Garmin kellojen esittelyyn, joka löytyy artikkelin alusta.

Naisille sopivat Garmin älykellot löytyvät täältä

Älykello seuraa unta hyödyntämällä useita sensoreita ja algoritmeja. Tässä on yleinen kuvaus siitä, miten se toimii:

  1. Liiketunnistus: Useimmat älykellot käyttävät kiihtyvyysmittareita tunnistamaan, milloin käyttäjä on hereillä, kevyessä unessa tai syvässä unessa. Kiihtyvyysmittari havaitsee, kuinka paljon ja millaista liikettä ranteessasi on. Kun liikut vähemmän, kello olettaa, että olet unessa.

  2. Syke: Monet älykellot mittaavat sykettä optisilla sykemittareilla, jotka lähettävät valoa iholle ja mittaavat, kuinka paljon valoa palautuu takaisin. Sykkeen muutokset yhdessä liikkeen havaitsemisen kanssa voivat auttaa kellon algoritmia päättämään, missä unen vaiheessa olet.

  3. Happisaturaatio: Jotkut älykellot mittaavat myös veren happisaturaatiota, joka voi auttaa tunnistamaan mahdollisia hengityshäiriöitä unen aikana.

  4. Lämpötila: Jotkin älykellot seuraavat myös ihon lämpötilaa, mikä voi auttaa tunnistamaan unijaksoja, koska kehon lämpötila muuttuu vuorokauden aikana.

Kaikki nämä tiedot kerätään ja analysoidaan algoritmien avulla, jotka antavat yleiskuvan unen laadusta ja kestosta. Unidatasta voit nähdä esimerkiksi, kuinka kauan olet ollut syvässä unessa verrattuna kevyeen uneen tai REM-uneen.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että vaikka älykellot voivat antaa hyvän kuvan unen laadusta, ne eivät korvaa lääketieteellistä uniseurantaa. Jos sinulla on vakavia unihäiriöitä, sinun tulee hakea apua terveydenhuollon ammattilaiselta.

Älykellot voivat tarjota oivalluksia unen laadusta ja havaita epäsäännöllisyyksiä, kuten usein heräilyä tai huomattavia sykevaihteluita unen aikana, jotka voivat viitata uniapnean kaltaisiin tiloihin. Jotkut älykellot, joissa on veren happisaturaation seurantaominaisuus, voivat myös tunnistaa ajoittaiset happitason laskut, jotka ovat tyypillisiä uniapnealle.

On kuitenkin tärkeää korostaa, että vaikka älykellot voivat tarjota hyödyllistä tietoa unen laadusta ja havaita mahdollisia unihäiriöitä, ne eivät ole lääketieteellisiä laitteita eivätkä voi diagnosoida uniapneaa tai muita lääketieteellisiä tiloja. Jos sinulla on uniapnean oireita, kuten voimakasta kuorsausta, hengityskatkoksia unen aikana, päiväväsymystä tai äkillistä heräämistä hengityksen loppumisen tunteeseen, sinun tulee ottaa yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen.

Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet ovat molemmat kannettavia laitteita, jotka voivat seurata fyysistä aktiivisuutta ja tarjota erilaisia terveyteen liittyviä tietoja. Kuitenkin niillä on joitakin keskeisiä eroja:

  1. Ominaisuudet: Älykellot tarjoavat yleensä laajemman valikoiman ominaisuuksia kuin aktiivisuusrannekkeet. Älykellot voivat vastaanottaa ja lähettää viestejä, näyttää ilmoituksia, soittaa musiikkia, tarjota GPS-seurantaa, ja jotkut mallit voivat jopa tehdä puheluita. Aktiivisuusrannekkeet keskittyvät yleensä enemmän perusterveyteen ja fitness-seurantaan, kuten askeleiden laskentaan, kalorien kulutukseen, sykkeen seurantaan ja unen seurantaan.

  2. Näyttö: Useimmissa älykelloissa on suurempi ja värikäs kosketusnäyttö, kun taas aktiivisuusrannekkeiden näytöt ovat usein pienempiä ja yksinkertaisempia.

  3. Hinta: Koska älykellot tarjoavat enemmän ominaisuuksia, ne ovat yleensä kalliimpia kuin aktiivisuusrannekkeet.

  4. Akun kesto: Aktiivisuusrannekkeet kestävät yleensä pidempään yhdellä latauksella, koska ne käyttävät vähemmän energiaa kuin älykellot.

Valinta älykellon ja aktiivisuusrannekkeen välillä riippuu lähinnä siitä, mitä ominaisuuksia arvostat eniten ja mihin budjettiisi sopii. Jos haluat laitteen, jolla on monipuoliset älyominaisuudet ja laaja terveys- ja fitness-seuranta, älykello saattaa olla paras valinta. Jos taas etsit yksinkertaista ja edullista laitetta perus terveys- ja fitness-seurantaan, aktiivisuusranneke voi olla hyvä valinta.

Monet älykellot eivät sisällä kameraa, joten niillä ei voi suoraan ottaa kuvia tai videota. Sen sijaan ne voivat usein toimia kaukosäätimenä älypuhelimen kameraan, jolloin voit ottaa kuvia kellosta käsin.

On kuitenkin joitakin älykellomalleja, jotka sisältävät kameran ja voivat ottaa kuvia suoraan kellolla. Kuitenkin näiden kameroiden laatu ja ominaisuudet eivät yleensä yllä älypuhelimen tasolle.

Älykellot ovat ensisijaisesti suunniteltu terveyden ja hyvinvoinnin seurantaan sekä älypuhelimen ilmoitusten hallintaan, joten niiden kameraominaisuudet eivät ole yleensä niiden keskeisin ominaisuus. Jos haluat laadukkaita kuvia ja videoita, älypuhelin on yleensä parempi valinta.

Lisää rakastettavia juttuja:

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme. 

 Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa älykelloa?

Tutustu Keskisenkellon mahtavaan valikoimaan ja löydä naiselle sopiva älykello edulliseen hintaan.