Apple Watch Series 8 GPS

Prisma.fi:
5/5

Apple Watch Series 8 GPS on älykello, joka ei jätä kylmäksi. Julkaistu syksyllä 2022, tämä uusin lisäys Apple Watch -perheeseen tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka houkuttelevat sekä miehiä että naisia. Tämä arvostelu keskittyy naiskäyttäjien näkökulmaan, koska kello tarjoaa myös erinomaisia ominaisuuksia naisille, kuten kuukautiskierron seurannan.

Kellon 41mm tähtivalkea alumiinikuori on tehty 100% kierrätetystä lentokonealumiinista, joka on sekä ympäristöystävällinen että kestävä. Sen urheiluranneke on valmistettu fluoroelastomeerista, joka on sekä kestävä että miellyttävän pehmeä. Kellon 35mm leveä ja 10,7mm paksu runko liittyy saumattomasti reunasta reunaan ulottuvaan, aina päällä olevaan Retina-näyttöön, jonka kirkkaus on 1000 nitiä.

Apple Watch Series 8 on suunniteltu kestämään. Se on iskunkestävä, pölytiivis ja vedenpitävä aina 50 metriin saakka, joten voit pitää sitä huoletta missä tahansa aktiviteetissasi. Akunkesto on vaikuttava – 18 tuntia normaalissa käytössä ja jopa 36 tuntia alhaisen virran tilassa.

Kello on täynnä terveys- ja fitness-ominaisuuksia, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan paremman elämänlaadun. Nämä ominaisuudet sisältävät kuukautiskierron seurannan, joka on erityisen hyödyllinen naiskäyttäjille. Sen EKG-appi voi luoda sydänsähkökäyrän 30 sekunnissa, joka voi auttaa tunnistamaan mahdollisia sydämen rytmihäiriöitä. Huomaa kuitenkin, että tämä appi ei ole tarkoitettu alle 22-vuotiaille.

Lisäksi kellossa on unen seuranta, joka antaa tarkkaa tietoa siitä, miten nukut. Se myös mittaa veren happitason, mikä on tärkeä yleisen hyvinvoinnin indikaattori.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.