Etusivu » Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Rekisterinpitäjä

Maidonkeraaja.fi

Harjutie, 33430 Ylöjärvi

[email protected]

Rekisterin käyttötarkoitus

Tallennamme henkilötietorekisteriin tietoja , tässä tapauksessa nimi ja sähköpostiosoite, palvelun tuottamista ja tiedottamista varten, edistääksemme affiliate markkinointia ja samalla haluamme parhaalla mahdollisella tavalla räätälöidä sinulle lähetettävän markkinoinnin ja informaation.Tallennamme tietoja lisäksi seuraavia asioita varten:

  • Asiakaspalvelu
  • Asiakassuhteen ylläpitäminen ja kehittäminen
  • Suostumukseen perustuva suoramarkkinointi (Henkilötietoja käsitellään ja luovutetaan vain henkilötietolain sallimissa rajoissa)
  • Palveluiden ja turvallisen ylläpidon kehittäminen
  • Liiketoiminnan kehittäminen
  • Tilastollisen analyysin tekeminen, markkina- ja mielipidetutkimukset sekä kampanjat
  • Muut vastaavat käyttötarkoitukset ja edellä mainittujen käyttötarkoitusten tukipalvelut

Emme ole vastuussa kauttamme ostettujen affiliate markkinointi-tuotteiden toimivuudesta.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei kerätä EU:n tai ETA-maiden ulkopuolelle

Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää tietoja koskien henkilötietoja, joita säilytämme tai muutoin käsittelemme. Olet oikeutettu siihen, että virheelliset henkilötiedot voidaan korjata, ja tietyissä tilanteissa oikeutesi on rajoittaa oikeuttamme käsitellä tietojasi, tai voit pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi. Voit myös peruuttaa suostumuksesi koskien omien henkilötietojen käsittelyä koska tahansa, ilman että se vaikuttaa suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

Evästeet

Keräämme Maidonkeraaja.fi sivustolla tietoa sivuston käytöstä evästeillä. Evästeitä käytetään käyttäjäkokemuksen parantamiseksi tilastojen avulla, jotta voimme toteuttaa selkeämpää ja paremmin kohdennettua markkinointia. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Eväste on pieni tiedosto, joka tallentuu käyttäjän laitteelle ja sisältävät nimettömän tunnisteen, jonka avulla voimme yksilöidä ja laskea sivustollamme vierailevat eri selaimet. Käyttäjä voi halutessaan poistaa evästeet omalta tietokoneeltaan.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun käyt verkkosivulla. Jokaisella myöhemmällä vierailukerrallasi ne lähetetään takaisin verkkosivullemme tai toiselle verkkosivulle, joka tunnistaa evästeen.

Evästeiden avulla pystymme mm. tunnistamaan laitteesi palatessasi sivulle, muistamaan mieltymyksesi ja valintasi, parantamaan käyttökokemustasi sekä mukauttamaan mainoksiamme sivuillamme sekä mahdollisissa muissa palveluissa.

Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.

Päivitykset ja muutokset

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän henkilötietojen käsittelyä koskevaan ilmoitukseen, esimerkiksi rakenteeseen tai toiminnallisuuteen tehtyjen muutosten vuoksi. Jos tehtävät muutokset ovat olennaisia asiakkaan kannalta, ilmoitamme siitä verkkosivustolla tai olemalla sinuun yhteydessä muulla tarkoituksenmukaisella tavalla.

Vastuuvapauslauseke

Meille Maidonkeraaja.fi:ssa läpinäkyvyys on tärkeää. Sen vuoksi pyrimme sivustollamme suoraviivaisuuteen ja selkeyteen kaiken sisällön ja linkkien suhteen. Lue täältä esimerkkiteksti. Seuraavien tietojen tarkoituksena on selventää ja osoittaa, kuinka autamme sivustollamme kävijöitä.

Affiliate-vastuuvapauslauseke

Maidonkeraaja.fi -sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme. Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Toisin sanoen se ei ole sinulle kalliimpaa, mutta yritys jakaa voittonsa kanssamme. Huomioithan, että laadimme kaikki arvostelut oikeudenmukaisesti riippumatta siitä, onko kyseessä affiliate-tuote tai -palvelu vai ei. Jos yrityksellä on huono tuote, heijastuu se selkeästi myös tuotearvosteluumme, vaikka kyseessä olisikin affiliate-yritys. Ostamalla tuotteen kauttamme autat meitä parantamaan Maidonkeraaja.fi -sivustoa, joka luo puolestaan paremman käyttäjäkokemuksen kaikille kävijöille.

Uutiskirje

Mikäli olet tilannut uutiskirjeemme, sinulle lähetetään viimeisimmät uutiset ja päivitykset antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämä pitää sisällään kirjoittamiamme uusia artikkeleita, oppaita ja arvosteluja, sekä tietoa, jonka uskomme kiinnostavan lukijoitamme. Käytämme pilvipalvelua uutiskirjeemme hallinnoimiseen. Tilaajiamme saatetaan pyytää vahvistamaan tilausstatuksensa tätä palvelua käyttämällä, jonka tarkoituksena on taata parempi toimitus internet-palveluntarjoajasi kautta. Voit päättää uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä tilauksen lopettamiseksi.

Maidonkeraaja.fi -sivustolla vierailemalla annat hyväksyntäsi näille tiedoille. Pidätämme oikeuden lisätä, päivittää tai muuttaa tietoja, sekä julkaista muutokset tällä verkkosivustolla. Jos joitain tietoja mielestäsi puuttuu tai sinulla on kysymyksiä, joihin tällä sivustolla ei löydy vastauksia, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä täältä.

Muuta

Rekisterimme ei sisällä fyysistä aineistoa, ja sähköinen aineisto suojataan väärinkäytös- ja tunkeutumisyrityksiltä asianmukaisin tavoin ja suojauksin. Jos sinulle herää kysymyksiä tietosuojakäytännöistä tai muusta rekisteriselosteeseen liittyvästä, ota ystävällisesti yhteyttä [email protected]