Keitä Me Olemme?

Maidonkeraaja.fi sai alkunsa kesäiltana, jolloin tuskastelin, kuinka viimeisilläni raskaana pystyn ja jaksan hankkia kaikki viimeiset tarvitsemani tarvikkeet vauvan ruokintaa ja imetystä varten.

Toivoin täysimetystä, mutta ymmärsin toki, että kaikki on mahdollista, sillä aiempien hankalien imetyskokemusteni myötä olen joutunut kokeilemaan paljon erilaisia konsteja ja apuvälineitä.

Omien kokemuksieni myötä kiinnostuin imetyksestä ja vauvan ruokinnasta aina vain enemmän, ja aloinkin paneutua tutkimuksiin, ohjeisiin ja käytäntöihin. Teorian lisäksi luin paljon blogeja ja keskusteluita netistä sekä keskustelin paljon asioista omien ystävien ja sukulaisten kanssa.

Toivon, että sivujeni kautta löytyy hyvää ja hyödyllistä tietoa sekä tuotteita, jotka helpottavat arkea vauvan kanssa. Pienen vauvan kanssa shoppailu saattaa olla hankalaa, siksi koenkin netistä ostettavien tuotteiden helpottavan kiireisen äidin arkea. Lisään tuotteita sivuilleni pikkuhiljaa, ja jos mieleesi tulee tuote, jonka toivoisit minun arvostelevan, otathan yhteyttä!