Paras Polar älykello naiselle (2024)

Polar älykello naiselle

Polar älykellot ovat olleet jo pitkään arvostettuja etenkin urheilijoiden ja aktiivisten liikkujien parissa. Älykkäiden kellojen avulla on mahdollista seurata tarkasti erilaisia kuntoilun ja terveyden parametreja, kuten sykettä, unen laatua, kulutettuja kaloreita sekä askeleita. Mutta millä tavalla Polar älykellot ovat hyödyllisiä erityisesti naisille?

Katso meidän TOP 3 valinnat alta tai tutustu muihin sopiviin vaihtoehtoisiin.

Polar Grit X Pro Titan
4.8/5

Polarin paras kello on Polar Grit X Pro tällä hetkellä. Kuitenkin, paras valinta riippuu paljolti yksilöllisistä tarpeista ja siitä, mihin tarkoitukseen kelloa halutaan käyttää. 

Polar Vantage V2
5/5

Polar Vantage V2 on suunniteltu niille, jotka ovat tosissaan liikunnan suhteen. Sen kevyt mutta kestävä rakenne on otettu huomioon aktiivisen ihmisen elämäntavassa.

Polar Ignite 2
4.5/5

Polar Ignite 2 ei ole vain kello, vaan muodikas lisävaruste. Ruusukullanvärinen kehä yhdistettynä pehmeän vaaleanpunaiseen nylonrannekkeeseen luo yksilöllisen ja tyylikkään ilmeen.

Suosittelemme näitä Pola älykelloja naiselle

Löydä tarpeisiisi paras Polar älykello naiselle alla olevalta listalta.

Keskisenkello.fi:
5/5

Yksi vuoden 2021 huippu-uutuus on saapunut markkinoille: Polar Grit X Pro Titan. Tämä ennakkoluulottomille seikkailijoille suunnattu sykemittari on suunniteltu vastaamaan armeijatason kestävyysvaatimuksia, ja titaanikuorensa ansiosta se on kevyt mutta vahva.

Keskisenkello.fi:
4.5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Kun ajatellaan, mikä on hyvä liittolainen hyvinvoinnille ja kuntoilulle, ajatukset voivat kääntyä erilaisiin laitteisiin ja sovelluksiin. Polar Ignite 2 urheilukello on vastaus moniin näistä mietteistä.

Keskisenkello.fi:
5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Polar Ignite 3 Greige Sand on viimeisin lisäys Polar Ignite -kelloperheeseen. Se on erittäin kattava fitness- ja hyvinvointikello, joka tarjoaa käyttäjilleen yksilöllisiä, 24/7-palveluja parantaakseen heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Kello tarjoaa räätälöityä ohjausta ja auttaa optimoimaan unen, tarjoten samalla yksilöllisiä harjoitussuosituksia.

Keskisenkello.fi:
4.5/5

Polar Pacer Pro on juoksijoiden keskuudessa kohahduttanut uutuus, joka yhdistää keveyden ja monipuolisuuden mestarillisesti. Tämä juoksutietokone painaa vain 41 grammaa, mutta sisältää ominaisuuksia, jotka tekevät jokaisesta juoksulenkkistä tietoisen harjoituksen. Sen barometrinen korkeusmittari ja elektroninen kompassi ovat vain jäävuoren huippu.

Keskisenkello.fi:
5/5

Polar Unite -kuntoilukello on persoonallinen laite, joka auttaa sinua löytämään oman potentiaalisi ja kohentamaan kuntoasi, edulliseen hintaan. Julkaistu kesällä 2020, tämä kello on täydellinen valinta sinulle, jos haluat seurata aktiivisuuttasi, edistyksellisiä treenejäsi ja yleistä terveyttäsi. Polar Unite on myös erinomainen valinta lapsille, kiitos sen intuitiivisen ja helppokäyttöisen suunnittelun.

Keskisenkello.fi:
5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Polar Vantage V2 on suunniteltu niille, jotka ovat tosissaan liikunnan suhteen. Sen kevyt mutta kestävä rakenne on otettu huomioon aktiivisen ihmisen elämäntavassa. Kello on valmistettu kestävästä alumiiniseoksesta, joten se kestää rajummankin menon. Silikoniranneke on mukava ja sopii useimpien ranteiden ympärysmittoihin. Kun lapselle annetaan ohjeita, kuinka säilyttää kelloa, tällaisen kestävyyden merkitys korostuu entisestään.

Ergonominen muotoilu ja tyylikkyys

Polar älykellot on suunniteltu huomioiden naisille tyypillisiä ranteen kokoja ja muotoja. Niiden ergonominen muotoilu tekee kellosta mukavan käyttää päivittäin. Lisäksi Polar panostaa kellojen tyylikkääseen ulkonäköön, joka houkuttelee monia naisia valitsemaan älykellonsa juuri heidän mallistostaan. 

Naisen terveyden erityispiirteet huomioitu

Polar on kiinnittänyt erityistä huomiota naisten terveyden seurantaan. Naisille tärkeät ominaisuudet, kuten kuukautiskierron seuranta, ovulaatioennuste ja raskauden aikainen terveyden seuranta ovat saatavilla useissa Polarin älykelloissa. Tämä tekee Polar älykellosta erinomaisen kumppanin naisille, jotka haluavat seurata ja ymmärtää paremmin omaa terveyttään. 

Liikunta ja aktiivisuus osana terveellistä elämäntyyliä

Polar älykellot on suunniteltu tukemaan ja kannustamaan aktiivista elämäntapaa. Älykelloissa on laaja valikoima urheilutiloja, jotka on optimoitu erityisesti naisten tarpeisiin. Näiden tilojen avulla naiset voivat seurata ja tallentaa erilaisia liikuntamuotoja ja harjoituksia, aina joogasta ja tanssista vesijuoksuun, sekä kuntosaliharjoitteluun. Tämä mahdollistaa monipuolisen liikunnan seurannan ja auttaa naisia löytämään itselleen sopivan liikuntamuodon.  

Monipuoliset terveysominaisuudet

Polar älykellot tarjoavat kattavan valikoiman terveysominaisuuksia, jotka hyödyttävät erityisesti naisia. Sykkeen, unen, kalorinkulutuksen ja stressitason seuranta auttaa naisia ymmärtämään paremmin omaa kehoaan ja sen tarpeita. Lisäksi raskaana oleville naisille älykellojen tarjoama tuki terveellisen liikunnan seurannassa voi olla korvaamaton apu. 

Sosiaalinen yhteisöllisyys

Polar älykellot tarjoavat mahdollisuuden liittyä Polar Flow -yhteisöön, jossa käyttäjät voivat jakaa saavutuksiaan, asettaa tavoitteita ja motivoida toisiaan. Tämä yhteisöllisyys luo positiivisen ilmapiirin ja kannustaa käyttäjäänsä pysymään aktiivisena ja omistautumaan terveydelleen.

Kattavat analyysit ja raportit

Polar älykellot tuottavat yksityiskohtaisia analyyseja ja raportteja, jotka auttavat naisia seuraamaan edistymistään ja asettamaan uusia tavoitteita. Näiden tietojen avulla naiset voivat tehdä parempia päätöksiä terveyteensä liittyen, ja samalla optimoida harjoitteluaan paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi. 

Kestävyys ja luotettavuus

Polar on tunnettu laadustaan ja luotettavuudestaan. Älykellot on suunniteltu kestämään aktiivista elämäntyyliä ja vaihtelevia olosuhteita. Näin käyttäjät voivat luottaa siihen, että Polar älykello kestää ja toimii moitteettomasti niin urheilussa, kuin myös päivittäisessä käytössä.

Polar älykello naiselle – Täydellinen kumppani raskaana oleville naisille

Raskausaika on naisen yksi merkittävimmistä vaiheista, ja Polar tarjoaakin arvokasta apua tuleville äideille. Raskauden aikana sykkeen seuranta ja aktiivisuuden tarkkailu ovat erityisen tärkeitä sekä äidin että sikiön terveyden kannalta. 

Polar älykellot mahdollistavat päivittäisen liikunnan seuraamisen ja auttavat varmistamaan, että äiti pysyy aktiivisena raskauden aikana. Lisäksi unen seuranta on erityisen tärkeää raskaana oleville naisille, ja Polar älykellot tarjoavatkin kattavan analyysin unen laadusta auttaen äitejä saamaan tarvittavat lepotunnit. 

Lue lisää: Mikä on paras älykello naiselle?

Lasten älykellot

Vaikka Polar ei valmista varsinaisia älykelloja lapsille, osa sen kellomalleista voi silti olla sopivia lapsille niiden helppokäyttöisyyden vuoksi. Vaikka kyseessä ei ole varsinaisesti lapsille älykello, niiden selkeä käyttöliittymä ja helppokäyttöiset toiminnot voivat tehdä niistä hyviä vaihtoehtoja erityisesti hieman vanhemmille lapsille älykelloksi.  

Yhteenveto

Polar älykellot ovat erinomaisia kumppaneita naisille heidän terveytensä ja hyvinvoinnin seurannassa. Kellojen monipuoliset ominaisuudet, naisille suunnatut terveysseurannan erityispiirteet ja älykellojen tyylikäs muotoilu tekevät niistä varteenotettavan vaihtoehdon jokaiselle naiselle, joka haluaa ottaa askeleen kohti aktiivisempaa ja tietoisempaa elämäntapaa. 

Usein kysytyt kysymykset

Polarin paras kello on Polar Grit X Pro tällä hetkellä. Kuitenkin, paras valinta riippuu paljolti yksilöllisistä tarpeista ja siitä, mihin tarkoitukseen kelloa halutaan käyttää. Suosittelen lukemaan vertailuamme artikkelin alusta, jotta voit tehdä perustellun päätöksen ja löytää itsellesi sopivimman mallin.

Jos Polar-kellosi ei synkronoidu, saattaa syynä olla yksi tai useampi seuraavista seikoista:

 1. Sovellus ja kello eivät ole ajan tasalla: On tärkeää varmistaa, että molemmat laitteet käyttävät uusinta saatavilla olevaa ohjelmistoversiota. Voit tarkistaa App Storesta, onko sinulla asennettuna sovelluksen uusin versio. Mikäli kelloon on saatavana päivitys, Flow-sovellus tai FlowSync ilmoittaa siitä.

 2. Bluetooth-yhteys ei ole aktiivinen: Synkronointiongelmat saattavat johtua myös Bluetooth-yhteyden katkeamisesta tai siitä, ettei yhteys ole aktiivinen. Käy puhelimesi asetuksissa ja varmista, että Bluetooth on kytketty päälle.

Mikäli yllä mainitut ehdotukset eivät auta ongelman ratkaisemisessa, suositellaan käynnistämään sekä kello että puhelin uudelleen. Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteys Polar-tukeen tai laitteesi jälleenmyyjään.

Polar Electro, joka tunnetaan myös nimellä Polar, on suomalainen yritys. Se valmistaa langattomaan sykkeenmittaukseen liittyviä laitteita ja on erikoistunut harjoitustietokoneiden sekä erilaisten ohjelmistojen ja teknologioiden kehittämiseen.

Kyllä, Polar Vantage M ja Vantage V -kelloilla voi uida. Kello mittaa automaattisesti sykettä ranteestasi uudella Polar Precision Prime -fuusiotekniikkaa hyödyntävällä sensorilla. Tämä teknologia tekee sykkeen mittauksesta helppoa ja mukavaa myös uinnin aikana.

Kyllä, Polar-kello kestää sekä saunomisen että uinnin. Kaikista parasta on vaivattomuuden tunne: kelloa ei tarvitse ladata kuin korkeintaan kahdesti viikossa, ja kaikki seuranta ja suositukset ovat automaattisia.

Puhelimen ja Polar-kellon yhdistäminen:

 1. Lataa Flow-sovellus joko App Storesta tai Google Play -kaupasta.
 2. Varmista, että puhelimessasi on Bluetooth päällä eikä laite ole lentotilassa.
 3. Android-käyttäjille: Muista tarkistaa, että olet sallinut puhelimen sovellusasetuksissa Polar Flow -sovelluksen käyttää sijaintiasi.

Polar näyttää ylikuormitusta, koska se seuraa ja analysoi treenisi rasitusta ja sietokykyä:

 1. Rasitus: Tämä mittari kertoo, kuinka paljon viimeaikainen treenaaminen on rasittanut kehoasi. Se näyttää keskimääräisen päivittäisen kuormituksen viimeksi kuluneilta seitsemältä päivältä. Jos kuormitus on korkea, se voi viitata siihen, että olet treenannut kovaa tai pitkään viime päivinä, mikä voi johtaa ylikuormitukseen, jos et anna kehollesi riittävästi palautumisaikaa.

 2. Sietokyky: Tämä mittari kertoo, kuinka hyvin kehosi sietää kardiotreeniä. Se näyttää keskimääräisen päivittäisen kuormituksen viimeksi kuluneilta 28 päivältä. Jos sietokyky on matala suhteessa rasitukseen, se voi viitata siihen, että olet treenannut liikaa suhteessa siihen, mihin kehosi on tottunut, ja tämä voi johtaa ylikuormitukseen ja mahdollisiin loukkaantumisiin.

Nämä tiedot auttavat tunnistamaan, milloin tarvitset lisää palautumista ja milloin voit lisätä treenin intensiteettiä tai määrää turvallisesti.

Polar kellon ja puhelimen välillä saattaa joskus olla yhdistämisongelmia. Tässä muutamia ratkaisuehdotuksia:

 1. Käynnistä puhelin uudelleen: Tämä voi auttaa ratkaisemaan mahdolliset ohjelmistovirheet tai muut tekniset ongelmat, jotka estävät Bluetooth-yhteyden muodostumisen.

 2. Ota Bluetooth-yhteys uudelleen käyttöön puhelimessasi: Mene puhelimesi asetuksiin, kytke Bluetooth pois päältä ja kytke se sitten takaisin päälle.

 3. Asenna sovellus uudelleen: Jos edellä mainitut vaiheet eivät auta, yritä poistaa Polar Flow -sovellus puhelimestasi ja ladata ja asentaa se uudelleen Google Play -kaupasta.

 4. Kirjaudu sisään Flow-tiliisi: Kun olet asentanut sovelluksen uudelleen, avaa se ja kirjaudu sisään Polar Flow -tilillesi.

 5. Yhdistä kello ja Flow-sovellus uudelleen: Varmista, että kello on lähellä puhelinta, ja yritä muodostaa yhteys niiden välille uudelleen.

Nämä toimenpiteet auttavat usein ratkaisemaan yhdistämisongelmat. Jos ongelma jatkuu näiden vaiheiden jälkeen, on mahdollista, että ongelma on joko kellon tai puhelimen hardware- tai firmware-puolella, ja tällöin yhteydenotto valmistajan tekniseen tukeen saattaa olla tarpeen.

Polar kellon paikantaminen perustuu sen sisäänrakennettuun GPS-ominaisuuteen. Tässä on vastauksesi annettujen tietojen perusteella:

Polar kellossa on sisäänrakennettu GPS-ominaisuus, joka pystyy mittaamaan nopeutta, matkaa ja korkeutta erittäin tarkasti ulkoiluaktiviteeteissa, kuten juoksussa tai pyöräilyssä. Kello tallentaa myös reittisi, jonka voit tarkastella treenin jälkeen Polar Flow-sovelluksessa sekä Polar Flow -verkkopalvelussa. Jotta kello voisi paikantaa satelliitit nopeammin ja tehokkaammin, se hyödyntää avustettua GPS (A-GPS) ‑palvelua.

On kuitenkin huomioitava, että vaikka kello tallentaa reittisi ja voit tarkastella sitä jälkikäteen, se ei välttämättä tarjoa reaaliaikaista paikannusta tai mahdollisuutta löytää kelloa, jos se katoaa. Jos tarvitset tällaisen toiminnon, sinun kannattaa tarkistaa valmistajan ohjeista tai ottaa yhteyttä Polar Electroon lisätietojen saamiseksi.

Polar-laitteet käyttävät kolmiulotteista digitaalista kiihtyvyysanturia ranteesi liikkeiden mittaamiseen. Tämä anturi kykenee rekisteröimään liikkeidesi taajuuden, intensiteetin ja säännöllisyyden. Näiden tietojen avulla laite arvioi kuinka monta askelta olet ottanut. Polar-laite seuraa aktiivisesti ranteesi liikkeitä ja päivittää näytölle askelmäärän noin kerran minuutissa.

Polar-kellon akkua ei voi vaihtaa.

Polar-kellon unen seuranta toimii täysin automaattisesti Sleep Plus Stages ‑mittauksen avulla. Mittaus perustuu heikomman kätesi liikkeiden seurantaan sisäänrakennetun 3D-kiihtyvyysanturin avulla ja sydämesi sykevälitietojen mittaamiseen ranteestasi optisen sykesensorin avulla.

Lisää rakastettavia juttuja:

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme. 

 Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa Polar älykelloa?

Tutustu Proshopin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva Polar älykello edulliseen hintaan.