Polar Grit X Pro Titan

Keskisenkello.fi:
5/5

Yksi vuoden 2021 huippu-uutuus on saapunut markkinoille: Polar Grit X Pro Titan. Tämä ennakkoluulottomille seikkailijoille suunnattu sykemittari on suunniteltu vastaamaan armeijatason kestävyysvaatimuksia, ja titaanikuorensa ansiosta se on kevyt mutta vahva.

Titaanikuori, joka on 15% kevyempi kuin muissa Grit X Pro -malleissa, tekee kellon kantamisesta mukavampaa jopa pitkillä retkillä. Tämä on erityisen tärkeää, jos haluat antaa kellon lahjaksi lapselle, jonka ranteessa kevyempi paino on eduksi.

Outdoor-näkymät, päivitetyt navigointityökalut ja kattavat treenitestit ovat vain muutamia mainitakseni kellon uusista ominaisuuksista. Myös musiikinohjaus ja kirkkauden säätö ovat tulleet mukaan peliin, tehostaen käyttäjäkokemusta.

Polar Grit X Pro Titan on suunniteltu seikkailijoille. Tämä näkyy erinomaisessa akunkestossa ja kestävässä rakenteessa. Voit luottaa siihen, että kello pysyy mukana lapsesi seikkailuissa tai omillasi, olosuhteista riippumatta.

Polar on ratkaissut aikaisempien rannesykemittausteknologioiden ongelmia uudella Precision Prime™-teknologialla. Lapselle, joka aloittaa urheiluharrastuksen, tarkka sykemittaus voi auttaa ymmärtämään paremmin omaa kehoa ja treenin vaikutuksia.

Reaaliaikainen reittiopastus, Hill Splitter™ ja Training Load Pro™ ovat ominaisuuksia, jotka nostavat Polar Grit X Pro Titanin yli monien kilpailijoidensa. Etenkin lapselle, joka haluaa tutkia uusia polkuja tai ymmärtää paremmin treeninsä vaikutuksia, nämä toiminnot ovat kullanarvoisia.

Kello on pakattu huolella ja toimitetaan kahdella eri rannekkeella. Tekniset tiedot, kuten mitat, paino, runko ja rannekkeen materiaalit ovat kaikki huippuluokkaa.

Yhteenvetona, Polar Grit X Pro Titan on kello, joka on suunniteltu kestämään ja palvelemaan omistajaansa kaikissa tilanteissa. Se on loistava valinta niin aikuiselle kuin lapsellekin, joka haluaa pitkäkestoisen ja luotettavan kumppanin seikkailuihinsa.

Lue lisää: Paras älykello naisille

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa Polar älykelloa?

Tutustu Proshopin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva Polar älykello edulliseen hintaan.