Polar Ignite 3 arvostelu

Keskisenkello.fi:
5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Polar Ignite 3 Greige Sand on viimeisin lisäys Polar Ignite -kelloperheeseen. Se on erittäin kattava fitness- ja hyvinvointikello, joka tarjoaa käyttäjilleen yksilöllisiä, 24/7-palveluja parantaakseen heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Kello tarjoaa räätälöityä ohjausta ja auttaa optimoimaan unen, tarjoten samalla yksilöllisiä harjoitussuosituksia.

Yksi Polar Ignite 3:n merkittävistä piirteistä on sen huomattavan kirkas ja korkearesoluutioinen kosketusnäyttö, josta on helppo seurata hyödyllisiä tilastoja. Kellon käyttäjät voivat myös hyödyntää reaaliaikaista ääniopastusta Polar Flow’n kautta, mikä auttaa keskittymään paremmin treeneihin. Kellotaulua on mahdollista kustomoida räätälöitävillä widgeteillä, minkä lisäksi kello tarjoaa kaikki älykellon keskeiset ominaisuudet, kuten musiikin hallinnan, sääennusteen ja puhelimen ilmoitukset.

Polar Ignite 3 on rakennettu laadukkaista materiaaleista: kellon 43 mm leveä ja 9,5 mm paksu runko on tehty lasikuidusta, ja siihen on kiinnitetty beige silikoniranneke. Kello on lisäksi vesitiivis (WR30) ja soveltuu uimiseen jopa 50 metrin syvyyteen.

Tekniset tiedot ovat erittäin vaikuttavat, ja sisältävät kaksitaajuus-GPS:n, joka mittaa kuljetun matkan entistä tarkemmin. Akunkesto on erinomainen, tarjoten jopa 30 tuntia yhtenäistä treeniaikaa täydellä GPS:llä ja sykkeenmittauksella ja jopa 100 tuntia virransäästötiloilla.

Sopii naisille – Ignite 3:n elegantti muotoilu ja neutraali Greige Sand -väri tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon naisille, jotka arvostavat sekä tyyliä että toiminnallisuutta. Beige silikoniranneke on myös mukava ja sopii useimpiin vaatekappaleisiin.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa Polar älykelloa?

Tutustu Proshopin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva Polar älykello edulliseen hintaan.