Polar Pacer

Keskisenkello.fi:
4.5/5

Polar Pacer on GPS-juoksukello, joka on tehty lasten käyttöön. Tämä kello on suunniteltu erityisesti lapsille, jotka haluavat aloittaa juoksuharrastuksen tai parantaa jo olemassa olevia juoksutaitojaan. Kello tarjoaa monipuolisesti ominaisuuksia, kuten sykkeenmittauksen, ajan, vauhdin ja matkan mittauksen sekä erilaisia treenityökaluja, jotka auttavat lapsia kehittämään omaa juoksutaitoaan. Lisäksi Polar Pacer Purple Dusk -kellon uni- ja palautumistyökalut auttavat lapsia ymmärtämään paremmin oman kehonsa palautumista ja unen merkitystä.

Polar Pacer -kello hyödyntää Precision Prime™-rannesykemittausta, joka tarjoaa tarkat sykemittaukset treenin aikana ja unen aikana. Kello analysoi kerättyjä tietoja ja auttaa lapsia ymmärtämään, miten treeni ja uni vaikuttavat heidän hyvinvointiinsa. Tämän lisäksi kello on suunniteltu lapsiystävällisesti: sen yksinkertainen ulkoasu, laadukkaat materiaalit ja helppokäyttöinen käyttöliittymä tekevät siitä sopivan myös lapsille.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.