Polar Pacer Pro

Keskisenkello.fi:
4.5/5

Polar Pacer Pro on juoksijoiden keskuudessa kohahduttanut uutuus, joka yhdistää keveyden ja monipuolisuuden mestarillisesti. Tämä juoksutietokone painaa vain 41 grammaa, mutta sisältää ominaisuuksia, jotka tekevät jokaisesta juoksulenkkistä tietoisen harjoituksen. Sen barometrinen korkeusmittari ja elektroninen kompassi ovat vain jäävuoren huippu.

Teknologiaa ja Kestävyyttä Ranteessasi

Polar Pacer Pro:n prosessori on edeltäjiään tehokkaampi, ja sen 1,1 mm paksu Gorilla Glass 3.0 -lasi ympäröi selkeää MIP-näyttöä. Laitteen muovirunko ja alumiinikehä tarjoavat kestävyyttä, joka on testattu armeijastandardin mukaan. Lisäksi, sen rannepulssianturi on päivitetty suodattamaan liikkeen aiheuttamia häiriöitä entistä tarkemmin.

Polar Pacer Pro erottuu perus-Pacer-mallista monin tavoin. Se sisältää käännös käännökseltä -navigoinnin Komoot-puhelinsovelluksen avulla, Hill Splitter -lasku- ja nousuanalyysin sekä reittiopastuksen. Lisäksi, sen juoksutehoarvio tehdään suoraan ranteesta.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa Polar älykelloa?

Tutustu Proshopin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva Polar älykello edulliseen hintaan.