Polar Vantage V2

Keskisenkello.fi:
5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Polar on pitkään ollut yksi johtavista brändeistä urheilukellojen maailmassa, ja uusi Polar Vantage V2 vahvistaa vain tätä mainetta.

Polar Vantage V2 on suunniteltu niille, jotka ovat tosissaan liikunnan suhteen. Sen kevyt mutta kestävä rakenne on otettu huomioon aktiivisen ihmisen elämäntavassa. Kello on valmistettu kestävästä alumiiniseoksesta, joten se kestää rajummankin menon. Silikoniranneke on mukava ja sopii useimpien ranteiden ympärysmittoihin. Kun lapselle annetaan ohjeita, kuinka säilyttää kelloa, tällaisen kestävyyden merkitys korostuu entisestään.

Vantage V2:n kautta saat käyttöösi kaikki tarvitsemasi toiminnot, olipa kyse sitten pitkästä lenkistä tai päivittäisestä aktiivisuuden seurannasta. Päivitys tuo mukanaan myös monia uusia toimintoja, kuten reitin ja korkeusprofiilien seurannan, musiikinhallinnan ja sääilmoitukset. Kun lapselle opetetaan käyttämään tällaista laitetta, on tärkeää huomauttaa sen monipuolisista ominaisuuksista ja siitä, miten se voi tukea heidän päivittäistä aktiivisuuttaan.

Polarin urheilukellojen sydän on aina ollut niiden kyky seurata sykettä ja muita kehon signaaleja tarkasti. Vantage V2 jatkaa tätä perinnettä tarjoamalla entistä tarkempaa sykkeen seurantaa, joka on erityisen hyödyllinen pitkien ja rasittavien harjoitusten aikana. Myös lasten liikuntaa seurattaessa sykkeen mittaus voi olla hyödyllistä, jotta heidän fyysistä kehitystään voidaan seurata.

Nämä kaksi ominaisuutta ovat keskeisiä niille, jotka haluavat optimoida treeninsä ja varmistaa, että he palautuvat riittävästi harjoitusten välillä. Tämä on erityisen tärkeää, kun otetaan huomioon, kuinka helppoa on ylikuormittaa itsensä liiallisella harjoittelulla.

FitSpark™ tarjoaa valmiita harjoitusohjelmia, kun taas unenseurantatoiminnot auttavat sinua ymmärtämään, kuinka palautunut olet joka aamu. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä, erityisesti niille, jotka haluavat varmistaa, että he saavat riittävästi lepoa.

Polar Vantage V2 asettaa uuden standardin urheilukelloille. Se on suunniteltu aktiiviurheilijoille, mutta sen monipuoliset toiminnot tekevät siitä erinomaisen valinnan kenelle tahansa – aikuiselle tai lapselle.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa Polar älykelloa?

Tutustu Proshopin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva Polar älykello edulliseen hintaan.