Millainen on paras älykello lapselle 2023?

Paras älykello lapselle

Lasten älykello tuo turvaa sekä lapselle itselleen, että myös vanhemmille. Miten älykello eroaa puhelimesta, ja kannattaisiko ensimmäisen puhelimen sijasta hankkia lapselle älykello? Miten valita paras älykello lapselle? Monelle vanhemmalle vauvan nukuttaminen ja paras itkuhälytin ovat tuttuja hakusanoja netissä. Mutta entä sitten hieman vanhempien lapsien teknologiatarvikkeet, kuten lasten älykellot? Lasten älykellot saattavat olla osalle varsin uusi tuttavuus, mutta erittäin moni saattaa kuitenkin hyötyä sellaisesta. Alta löydät kattavan tietopaketin, sekä esittelyt muutamista suosituimmista lasten älykelloista.

Katso meidän TOP 3 valinnat alta tai tutustu muihin sopiviin vaihtoehtoisiin.

Cmee Play -älykello

Cmee Play Time Älykello läpinäkyvä

Cmee Play- älykello soveltuu etenkin vauhdikkaalle ja aktiiviselle lapselle.

North 13.5- älykello

North 13.5 -älykellon avulla voit seurata lapsesi sijaintia, tai soittaa lapselle tarvittaessa.

Xplora 4 -älykello

Lasten trampoliini sisälle on monen pienen lapsen unelma.

Suosituimpia lasten älykelloja

Löydä tarpeisiisi paras älykello alla olevalta listalta.

Cmee Play Time Älykello soveltuu etenkin vauhdikkaalle ja aktiiviselle lapselle. Se sisältää lukuisia erilaisia toimintoja, kuten puhemahdollisuuden, askelmittarin, GPS-paikantimen, turvavyöhykkeet, kameran sekä herätyskellon.

Cmee Play Time Älykello on täynnä turvaominaisuuksia, jotka tuovat turvaa sekä lapselle että aikuisille. Älykelloa on helppo käyttää, ja lapsen on helppo pukea se itse ranteeseensa. Kellossa on kestävä akku, jonka valmiustila on jopa viisi päivää. Akun kesto riippuu kuitenkin paljon käyttäjästä.

Last updated: 2023-02-03 21:26:18

North 13.5 -älykellon avulla voit seurata lapsesi sijaintia, tai soittaa lapselle tarvittaessa. Kello sisältää myös turva-alueet, joiden ulkopuolelle mentäessä kello ilmoittaa siitä vanhemmalle.

Lapsella on kellon avulla mahdollisuus soittaa kymmeneen ennalta tallennettuun puhelinnumeroon, jotka määritetään kellon sovelluksesta. Kellon ominaisuuksiin kuuluu myös kaksisuuntainen viestimahdollisuus, jonka avulla lapsi voi myös itse ottaa yhteyttä vanhempiin. Hätätilanteiden varalle kellossa on myös hätänappi, jonka käyttäminen on helppoa.

Kello ilmoittaa vanhemmalle viestillä myös silloin, kun kello riisutaan ranteesta tai se esimerkiksi katoaa leikkien lomassa.

Last updated: 2023-02-03 21:26:19

North 13.5 Active Waterproof- älykello on suunniteltu etenkin kovempaan menoon ja vesileikkeihin. Lujatekoinen ja vesitiivis älykello sisältää kameran, unimonitorin, sekä tekstiviesti- ja puhelutoiminnot. Ilmaisella sovelluksella pääset näkemään lapsen sijainnin, ja puhelutoiminto mahdollistaa kelloon soittamisen.

Last updated: 2023-02-03 21:26:19

Xplora 4 -älykello on helppo tapa tutustua älylaitteiden maailmaan. Kello sisältää monia turvallisuusominaisuuksia, kuten hälytysnapin ja GPS-paikantimen.

Kellon suunnittelussa on ajateltu myös kaiken ikäisiä lapsia, sillä kello sisältää valmiita virkkeitä ja kuvia, mikäli kirjoittaminen ei lapselta vielä luonnistu. Älykellolla pystytään myös soittamaan, sekä vastaamaan saapuviin puheluihin.

Hälytysnappi tuo turvallisuuden tunnetta myös lapselle; vain yhdellä napin painaluksella älykellolla saadaan yhteys vanhempiin sekä muihin läheisiin esimerkiksi hätätilanteessa.

Last updated: 2023-02-03 21:26:20
Cmee 2C -älykello

Cmee 2C -älykello on roisketiivis ja kestävä, joten se soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi leikkeihin vilkkaammallekin lapselle. Älykello sisältää monia käytännöllisiä toimintoja, kuten puhelimen, askelmittarin sekä kameran. 

Koska turvalisuus on älykelloissa erityisen tärkeää, pystyy Cmee 2C -älykelloissa soittamaan vain kellon muistissa oleville puhelinnumeroille. Vanhempi pystyy myös näkemään lapsensa reaaliaikaisen sijainnin sisäänrakennetun GPS- paikantimen avulla. 

Vedenpitävän Xplora Play– älykellon avulla yhteyden pitäminen lapseen on entistäkin helpompaa. X-talk toiminnon avulla älykellolla voidaan lähettää esimerkiksi tekstiviestejä, puheluita, ääniviestejä sekä hymiöitä.

Kello on varustettu GPS- toiminnolla, askelmittarilla, kameralla, turvavyöhykkeillä sekä valoisalla ja suurella 1,4 tuuman näytöllä. Kellossa on myös hälytysnappi, jonka avulla lapsi saa yhteyden vanhempiin esimerkiksi hätätilanteessa.

Älykelloon on mahdollista tallentaa 50 yhteystietoa, jotka vanhempi ennalta hyväksyy. Näin lapsen kelloon ei ole mahdollista soittaa muista numeroista. Älykellolla lapsi ei myöskään pääse sosiaaliseen mediaan, tai selaamaan nettiä.

Last updated: 2023-02-03 21:26:21

Miten lasten älykello toimii?

Toisin kuten monet aikuisten älykellot, lasten älykellot eivät vaadi toimiakseen puhelinta. Älykello sisältää itsessään SIM- kortin sekä kaiken tarvittavan, jotta sitä voidaan käyttää ilman puhelimen yhteyttä. Lasten älykellot siis vaativatkin oman liittymän, aivan kuten myös tavalliset puhelimetkin.

Lasten älykellolla pystytään mallista riippuen esimerkiksi lähettelemään viestejä, paikantamaan lapsen sijainti, soittamaan tai pyytämään apua erillisen SOS- napin avulla. Kelloissa onkin siis paljon ominaisuuksia, jotka helpottavat sekä lasten että vanhempien elämää.

Älykello kulkee mukana ranteessa

Lapset elävät vauhdikasta elämää, ja välillä temmellyksen lomassa myös tavarat pääsevät hukkumaan. Vanhempien ei kuitenkaan tarvitse huolehtia enää juuri ostetun uuden puhelimen katoamisesta, sillä lasten rannekello kulkee kätevästi ranteessa mukana. Tämän ansiosta lapsi on myös jatkuvasti tavoitettavissa, sillä älykello harvemmin unohtuu aamulla kotiin juuri ennen kouluun lähtöä.

Älykello tuo turvaa sekä lapselle että vanhemmalle

Koska älykello pysyy helposti ranteessa mukana, on myös lapsen helppo tavoittaa vanhemmat esimerkiksi vahingon sattuessa. Lapsen ei myöskään tarvitse tietää sen hetkisen olinpaikan osoitetta, sillä kellon ominaisuuksien ansiosta lapsen sijainnin paikantaminen tarvittaessa on mahdollista.

Myös vanhemmille sijainnin näkeminen tuo turvaa, sillä usein lasten koulumatkat saattavat venyä uusien mielenkiintoisten asioiden ja leikin keskellä. Lasten kellon avulla lapsen koulumatkaa ja leikkejä voidaankin seurata, ja tarvittaessa pyytää lapsi tulemaan kotiin esimerkiksi päivälliselle tai nukkumaan.

Miten valita lasten kellopuhelin?

Paras älykello lapselle on sellainen, mistä lapsi myös itse pitää. Kelloissa on valittavana laajalti erilaisia teemoja, erilaisia värejä sekä esimerkiksi erilaisia rannekkeita. Mikäli lapsi itse pitää kellosta, on sen käyttäminen hauskaa ja säännöllistä.

Kellon valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota omiin tarpeisiin, sekä huomioida kellon ominaisuudet. Mikäli lapsi leikkii mielellään vesileikkejä, on syytä valita vedenkestävä ja lujatekoinen kello. Kellon valinnassa kannattaa huomioida myös sen helppokäyttöisyys, sekä esimerkiksi kosketusnäytön koko.

Usein kysytyt kysymykset

Lasten älykelloissa on kellon merkistä ja mallista riippuen erittäin paljon erilaisia ominaisuuksia. Erilaisia ominaisuuksia ovat esimerkiksi herätyskello, GPS-paikannin, askelmittari sekä puhe- ja viestiominaisuudet.

Älykello sopii kaiken ikäisille, mutta etenkin lapsille, joille on suunniteltu omaa puhelinta yhteyden pitämiseksi esimerkiksi koulussa ja kotimatkalla.

Lasten älykellot toimivat täysin ilman puhelinta, joten lapsella ei tarvitse olla omaa puhelinta käyttääkseen älykelloa. Useimmat kellot ovat kuitenkin vanhempien ohjattavissa erilaisten ohjelmien avulla, joita on ladattavissa myös iPhonelle.

Lisää rakastettavia juttuja:

Maidonkeraaja.fisivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme. 

 Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.