Garmin vívofit jr. 3 – Paras aktiivisuusranneke lapselle

Telia.fi:
4.5/5

Garmin Vivofit Jr. on erityisesti lapsille suunniteltu aktiivisuusranneke, joka muuttaa kotityöt ja urheilun hauskaksi seikkailuksi. Kestävärakenteinen ranneke, jonka vedensietokyky ulottuu 50 metriin, tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden asettaa ajastimia kotitöille ja kotitehtäville, antaa lapselle erityisiä tehtäviä ja palkita heidät virtuaalisilla kolikoilla. Rannekkeessa on lapselle mukava Adventure App -sovellus, joka kannustaa täyttämään 60 minuutin päivittäiset aktiivisuustavoitteet.

Garmin Vivofit Jr. -aktiivisuusrannekkeen ominaisuuksia ovat muun muassa mukava ja kestävä silikoniranneke, joka on koristeltu lasten suosikkihahmoilla, 5 ATM -vedenkestävyysluokitus, unen seuranta, sekä Toe-to-Toe-askelhaasteet. Ranneke motivoi lasta App Adventures -pelien kautta, ja sen akku kestää yli vuoden ilman latausta. Rannekkeen tietoja voi tarkastella Garmin Jr. -älypuhelinsovelluksen kautta.

Saatat pitää myös tästä: Paras älykello naiselle

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa Garmin älykelloa?

Tutustu Laatukoru.fi:n mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva Garmin älykello edulliseen hintaan.