Safebuddy Smart Watch GTX

/5

Safebuddy Smart Watch GTX tarjoaa vanhemmille luotettavan tavan seurata lastensa sijaintia reaaliajassa. Kellon tarkka GPS-seuranta mahdollistaa lapsen liikkeiden seuraamisen niin koulumatkalla, ystävien kanssa tapahtuvilla retkillä kuin leikeissäkin puistossa. Tämä teknologia on suunniteltu erityisesti lisäämään lasten turvallisuutta ja vanhempien rauhallisuutta.

4G-puhelut

Lapsille suunnattu Safebuddy Smart Watch GTX ylpeilee 4G-puhelutoiminnolla, joka vahvistaa perhesiteitä tarjoamalla helpon tavan pitää yhteyttä. Vanhemmat voivat soittaa lapsilleen helposti ja keskustella päivän tapahtumista tai vain varmistaa, että kaikki on hyvin. Puhelutoiminto on intuitiivinen, ja se tekee kommunikaatiosta sekä turvallista että hauskaa.

SMS-Viestintä

Kellon SMS-toiminto tekee viestinnästä vaivatonta ja tehokasta. Vanhemmat voivat lähettää muistutuksia tai kannustavia viestejä, ja lapset voivat vastata nopeasti ja helposti. Tämä on ihanteellinen työkalu päivittäiseen yhteydenpitoon ja tarjoaa lisäkerroksen turvallisuutta, kun lapset ovat liikkeellä.

Videopuhelut

Safebuddy Smart Watch GTX:n videopuhelutoiminto syventää perhesuhteita mahdollistamalla kasvotusten keskustelut riippumatta etäisyydestä. Videopuhelut eivät ole vain puheluja, vaan ne ovat ikimuistoisia hetkiä, joissa vanhemmat voivat olla osa lapsensa päivää ja jakaa tärkeitä kokemuksia reaaliajassa.

Turvallisuus ennen kaikkea

Safebuddy Smart Watch GTX ei ole vain älykello, vaan se on myös turvallisuussijoitus. Laitteessa on monia turvatoimintoja, kuten SOS-painike ja aktiviteettiseuranta, jotka pitävät lapset turvassa päivittäisissä seikkailuissaan. Turvallisuusominaisuudet on suunniteltu vanhempien mielenrauhan maksimoimiseksi.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.