Focus Smart älykello

kulta-center.com:
3.2/5

Focus Smart älykello on suunniteltu niin miehille kuin naisille, tarjoten tyylikkään ja monipuolisen lisän jokapäiväiseen elämään. Sen metallinen meshranneke ja vaihdettavat kellotaulut mahdollistavat henkilökohtaisen tyylin ilmentämisen, samalla kun älykellon laajat toiminnot tukevat aktiivista elämäntapaa.

Kellosta löytyy monipuolisia terveysominaisuuksia, kuten sykkeen ja verenpaineen mittaus ranteesta, EKG-mittaus, happisaturaation seuranta sekä aktiivisuuden ja unen seuranta. Nämä ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan terveystietoiselle käyttäjälle. Lisäksi älykkäät ilmoitukset pitävät sinut ajan tasalla saapuvista viesteistä ja puheluista.

Älykello arjen avuksi

Focus Smart älykello ei ole vain tyylikäs asuste, vaan se on myös käytännöllinen työkalu arjessa. IP67-luokituksen ansiosta kello kestää pölyä ja lyhytaikaisia upotuksia veteen, mikä tekee siitä luotettavan kumppanin kaikenlaisissa olosuhteissa. Kellon pitkä, jopa 21 vuorokauden akunkesto yhdellä latauksella varmistaa, että se pysyy mukana kiireisessäkin elämäntyylissä.

Focus Smart älykello on varustettu myös musiikkitoiminnoilla, joten se sopii hyvin yhteen esimerkiksi studiokuulokkeiden kanssa, tarjoten täydellisen yhdistelmän liikunnan tai rentoutumisen hetkiin.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.