Garmin Venu Sq

Laatukellot.fi:
5/5

Garmin Venu Sq LCD/Kumi -älykello on täydellinen yhdistelmä tyylikkyyttä ja teknologiaa. Sen kirkas värinäyttö ja kestävä rakenne tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin arkeen kuin urheiluun. Kello tarjoaa laajan valikoiman terveydentilan seurantaominaisuuksia, jotka auttavat ylläpitämään hyvinvointia ja seuraamaan kuntoilusuorituksia.

Kestävä Kumppani Jokapäiväiseen Käyttöön

Garmin Venu Sq LCD/Kumi on suunniteltu kestämään. Sen Corning® Gorilla® Glass 3 -näyttö, kevyt alumiinikehys ja mukava silikonihihna tekevät siitä luotettavan kumppanin päivittäiseen käyttöön. Kello ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se on myös suunniteltu kestämään aktiivista elämäntyyliä. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan lapselle, joka tarvitsee kestävän ja monipuolisen laitteen.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa Garmin älykelloa?

Tutustu Laatukoru.fi:n mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva Garmin älykello edulliseen hintaan.