Garmin Venu 3S

Keskisenkello.fi:
4.5/5

Garmin Venu 3S on yhtä paljon muotia kuin toiminnallisuutta. Se on suunniteltu vastaamaan sekä aktiiviseen että arkielämään ja se sopii erityisen hyvin naiselle, joka arvostaa tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä samassa paketissa. Tämä kello ei vain näytä hyvältä, vaan sen ominaisuudet ovat kattavia ja edistyksellisiä. Monipuoliset toiminnot tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat seurata terveyttään ja hyvinvointiaan tarkasti ja tehokkaasti.

Tekniikkaa ja tyyliä

Garmin Venu 3S yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun. Runko on kestävää ja eleganttia ruostumatonta terästä, mikä tekee siitä ihanteellisen lisän niin juhlavaan pukeutumiseen kuin sporttiseen asuun. Kello on myös täydellinen valinta naiselle, joka haluaa yhdistää urheilullisen elämäntyylin ja tyylikkään ulkonäön.

AMOLED-kosketusnäyttö tarjoaa terävät värit ja syvät mustan sävyt, mikä tekee katselukokemuksesta miellyttävän myös kirkkaassa auringonvalossa. Näytön koko on 1,2 tuumaa, mikä takaa, että se on kätevä käyttää ja että kaikki tarvittavat tiedot ovat selkeästi näkyvillä.

Monipuoliset ja edistykselliset toiminnot

Garmin Venu 3S ei ole pelkkä älykello, se on henkilökohtainen valmentaja ja terveyden seuranta -laite. Kellon avulla on mahdollista seurata niin unen laatua, stressitasoa, kuin kuukautiskiertoa, tarjoten samalla räätälöityjä liikunta- ja ravintosuosituksia.

Kello tukee yli 30 esiladattua GPS- ja sisälajisovellusta, jotka kattavat monenlaiset liikuntamuodot kuten kävelyn, juoksun, pyöräilyn ja allasuinnin. Garmin Connect -sovelluksen avulla voit tarkastella ja analysoida treenitietojasi, mukauttaa kellon asetuksia ja paljon muuta.

Lisäksi kellon saumaton yhteistyö iPhone- ja Android-älypuhelimien kanssa mahdollistaa sen, että voit pysyä ajan tasalla viesteistä, sähköposteista ja muista ilmoituksista ilman, että tarvitset kaivaa puhelinta esiin.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa Garmin älykelloa?

Tutustu Laatukoru.fi:n mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva Garmin älykello edulliseen hintaan.