Accutime Pokémon Smartwatch arvostelu

Ditur.fi:
5/5

Accutime Pokémon Smartwatch älykello on ainutlaatuinen lisäys Pokemon-fanien asusteisiin. Älykellotrendin jatkuessa tämä kello tarjoaa lukemattomia toimintoja, joita ei ole saatavilla perinteisissä kelloissa. Monipuolisten sensorien ansiosta se voi tarjota palveluita, kuten pulssin seuranta, musiikin hallinta, kalenteri ja GPS.

Kellon hartsinen rakenne tekee siitä erittäin vahvan ja kestävän, sopivan jopa sotilas- ja urheiluvarusteiksi. Silikoniranneke on mukava, joustava ja kevyt, tarjoten sekä mukavuutta että pitkäaikaista kestävyyttä. Pleksilasista valmistettu kellotaulu on myös vahva ja kestävä, tarjoten paremman kestävyyden kuin tavallinen lasi.

Ostaessasi Accutime Pokémon Smartwatch -kellon valtuutetulta jälleenmyyjältä, Diturilta, saat paitsi aitoa tuotetta, myös monia etuja. Ditur tarjoaa muun muassa 99 päivän palautusoikeuden, nopean ja luotettavan toimituksen sekä hintatakuun. Lisäksi tuotteella on 2 vuoden takuu, joten voit olla huoletta mahdollisista valmistusvirheistä tai vioista.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.