Apple Watch SE GPS + Cellular (2. sukupolven malli)

Keskisenkello.fi:
5/5

Apple Watch SE GPS + Cellular edustaa Apple’n älykellojen toisen sukupolven mallistoa. Valmistettu tähtivalkeasta, 100-prosenttisesti kierrätetyistä lentokonealumiinista, kellon 44mm kokoinen runko luo elegantin, urheilullisen ilmeen. Sen tekniset ominaisuudet ovat kattavat: voit esimerkiksi soittaa puheluita, lähettää viestejä tai jopa soittaa hätäpuheluita ilman iPhonea, mikä tekee siitä täydellisen kellopuhelimen lapselle tai aikuiselle. Myös kellon anturit ovat paranneltuja, johon sisältyy kolarin- ja kaatumisentunnistus, sykkeenmittaus, ja GPS-yhteys, ja ne kaikki tuovat turvaa käyttäjän elämään.

Laite tarjoaa kattavat viestintäominaisuudet kiitos sen mobiiliyhteyden, joka mahdollistaa puheluiden ja viestien vastaanottamisen ja soittamisen ilman iPhonea. Ion-X-lasilla suojattu Retina LTPO OLED -näyttö on erittäin kirkas, ja sen alapuolella sijaitseva 2-ytiminen S8 SiP -prosessori tarjoaa sujuvan käyttökokemuksen. Rannekkeen fluoroelastomeeri-materiaali on kestävä, mutta samalla yllättävän pehmeä. Jopa 18 tuntia kestävä akku ja kattavat terveyden seurantaominaisuudet tekevät Apple Watch SE:stä vakuuttavan paketin, olitpa sitten aktiivinen liikkuja tai vain etsit kätevää tapaa pysyä yhteydessä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.