Lahjakortti lapselle ja nuorelle (2024)

Lahjakortti lapselle

Lahjakortti on suosittu valinta lahjaksi minkä ikäiselle tahansa. Se valitaan lahjaksi yleensä silloin, kun on joko vaikeuksia päättää, minkä lahjan ostaisi tai kun halutaan antaa lapselle tai nuorelle mahdollisuus ostaa lahja itse. Yllättävän monen liikkeen valikoimista löytyykin ostettavaksi lahjakortti netistä lapselle eli sen hankkiminen on lahjan antajalle yleensä hyvin helppoa. Mikäli yrityksellä on sekä myymälä että verkkokauppa, lahjakortti voidaan yleensä käyttää näistä kumpaan tahansa. Tämä tietysti riippuu lahjakortista.

Kun ajatuksena on antaa lahjakortti lapselle, kannattaa miettiä, mihin kohteeseen lahjakortin osoittaa. Tältä sivulta löydät muutamia ehdotuksia, joilla voit ilahduttaa niin lastasi, kummilastasi, tuttavaasi, ystävääsi tai kenelle oletkaan lahjakorttia hankkimassa. Lahjakortti voi olla materian lisäksi myös liikunnallinen lahja lapselle, mikäli se ostetaan liikunnallisesta paikasta.

Lahjakortti on parhaimmillaan ikimuistoinen, mikäli lahjansaaja on unelmoinut esimerkiksi kalliimmasta lahjasta, johon kuitenkaan ei ole ollut aiemmin mahdollisuutta. Tällaisia lahjoja voivat olla esimerkiksi tietokone, puhelin, jokin harrastusväline, musiikkisoitin jne. Yhdessä porukan kanssa hankittu lahjakortti tuo mahdollisuuden tällaiseenkin lahjaan. 

Katso meidän  valinnat alta tai tutustu muihin sopiviin vaihtoehtoisiin.

BookBeat tarjoaa mahdollisuutta lahjakortin ostoon. Voit ostaa lahjakortin suoraan täältä. Lahjakorttivaihtoehtoja on annettu useita ja sen voi valita sen mukaan, kuinka aktiivinen lapsi tai nuori on lukemaan tai kuuntelemaan. Lahjakorttiin voi sisällyttää esimerkiksi 20 tai 100 tuntia  kuussa. Lisäksi voit valita, mille ajalle haluat ostaa palvelun. Tarjolla on lahjakortti 1, 3 tai 6 kuukaudeksi.

Powerin lahjakortti käy Powerin kaikkiin myymälöihin. Se myös ostetaan myymälästä. Voit valita lahjakortin arvon itse. Lahjakorttia voi käyttää useampiin ostoksiin eli koko summaa ei tarvitse käyttää kerralla. Valikoimasta löytyy joukko puhelimia, kameroita, kelloja, tietotekniikkaa jne. Myös pelituolit kuuluvat Powerin valikoimaan.

Spartoo.fi:n lahjakortti on oivallinen lahjaidea lapselle. Se tarjoaa vapauden valita laajasta valikoimasta lasten kenkiä ja vaatteita, jotka vastaavat lapsen ja hänen vanhempiensa toiveita ja tarpeita. Lahjakortin arvon voi määrittää itse, vaihtoehdot liikkuvat 30 ja 150 euron välillä, ja se on voimassa kaksi vuotta ostopäivästä, mikä antaa saajalle runsaasti aikaa päättää mitä haluaa.

Storytelin lahjakortti on mainio lahja lapselle, joka nauttii tarinoiden kuuntelemisesta ja lukemisesta. Lahjakortti avaa oven tuhansiin lastenkirjoihin, tarjoten monipuolisen valikoiman ääni- ja e-kirjoja, jotka sopivat kaikenikäisille. Valittavana on niin rauhoittavia iltasatuja kuin jännittäviä seikkailujakin, jotka rikastuttavat lapsen mielikuvitusta ja tukevat hänen kehitystään.

TamSilkin lahjakortti on ihanteellinen lahja, joka tarjoaa valinnanvapautta ja iloa saajalleen. Lahjakortin arvo voi vaihdella 20 ja 500 euron välillä, joten lahjan antaja voi mukauttaa sen sopivaksi budjettiinsa ja lahjan saajan tarpeisiin. Lahjakortin saa sähköpostitse heti maksun jälkeen, mikä tekee siitä kätevän ja ajankohtaisen lahjan, erityisesti jos etäisyys tai aika estää henkilökohtaisen läsnäolon. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta, antaen saajalle riittävästi aikaa valita mieluisensa tuotteet.

Leo’s Leikkimaa lahjakortti on täydellinen lahja, joka avaa ovet seikkailuun ja iloon. Se on enemmän kuin pelkkä lahja; se on lippu mielikuvituksen maailmaan, jossa leikki ja liikunta yhdistyvät luoden ikimuistoisia perhehetkiä. Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta ja käy maksuvälineenä kaikissa Suomen Leikkimaissa, mikä takaa joustavuuden ja helppouden lahjan käytössä. Se on lahja, joka kannustaa lapsia olemaan aktiivisia ja terveitä, vastaten WHO:n suosituksiin lasten liikunnasta.

Coolstuff.fi tarjoaa lahjakortin, joka on täydellinen lahja lapselle. Lahjakortin avulla lapsi voi valita itselleen mieluisia leluja ja pelejä Coolstuffin laajasta ja ainutlaatuisesta valikoimasta, joka sisältää niin perinteisiä leluja kuin uusimpia vempaimia. Tämä tekee lahjakortista joustavan lahjan, joka antaa lapselle vapauden päättää, mitä hän todella haluaa, ja tarjoaa samalla mahdollisuuden löytää jotain uutta ja jännittävää. Lisäksi lahjakortti on voimassa kaksi vuotta, joten lapsella on runsaasti aikaa päättää, mitä hän haluaa.

IVALO.COMin lastenvaatevalikoima tarjoaa vastuullisia, eettisiä ja turvallisia vaatteita lapsille. Lahjakortti tälle sivustolle on erinomainen lahja lapselle, sillä se antaa mahdollisuuden valita laadukkaita ja kestäviä vaatteita, jotka on valmistettu huolella ja vastuullisesti. Lahjakortin avulla lapsen vanhemmat voivat valita vaatteita, jotka tukevat lapsen yksilöllisyyttä ja mukavuutta, samalla kun edistetään kestävää kulutusta.

Naantalin Kylpylän lahjakortti on monipuolinen ja arvostettu lahja, joka tuo iloa minkä tahansa ikäiselle lapselle. Lahjakortti tarjoaa pääsyn kylpylän palveluihin, jotka ovat ihanteellisia perheen yhteisen ajan viettoon ja lapsen erityispäivien, kuten syntymäpäivien, juhlistamiseen. Lahjakortin voi ostaa ja tulostaa kätevästi verkosta milloin tahansa, mikä tekee siitä erinomaisen viime hetken lahjaidean.

Gigantti-lahjakortti on kaikissa myymälöissä sekä verkkokaupassa toimiva lahjakortti. Gigantin valikoimista löytyy elektroniikkaa joka tarpeeseen. Valikoimaan kuuluvat niin tietokoneet, älypuhelimet, puhelintarvikkeet, gaming-tarvikkeet, kaiuttimet jne. Lahjakortin summa voi määrittää itse, ollen kuitenkin 10-1000 euroa.

Puhti tarjoaa lahjakortit omasta terveydestään kiinnostuneille. Puhti tarjoaa testipaketteja, joihin kuuluu terveystarkastus tai esimerkiksi D-vitamiinin tai ferritiiniarvojen mittaus. Testitulokset pääsee näkemään tulosraportista, jonka tulkitsemiseen saa tarvittaessa lisäneuvontaa. Lahjakortin arvon voi valita väliltä 40-219 euroa.

Kuntokauppa on kuntovälineitä myyvä verkkokauppa. Valikoimassa on monipuolisesti tuotteita, kuten sähköpyöriä, ulkoiluvarusteita, sup-lautoja tai sähköpotkulautoja. Kuka tahansa löytää varmasti valikoimasta itseään kiinnostavia tuotteita. Kuntokaupan lahjakortti on hyvä valinta liikkuvalle ihmiselle. Lahjakortin arvo voi olla 20-1000 euroa.

Finlandiakirja tarjoaa lukemista kaiken ikäisille ja valikoimassa on myös lahjakortti. Voit valita lahjakortin suomeksi tai englanniksi. Lisäksi summa voi olla mitä tahansa 10 ja 1000 euron välillä. Lahjakortti on mahdollista lähettää suoraan lahjansaajan sähköpostiin tai voit tilata sen omaan sähköpostiisi ja tulostaa.

Monipuolisesti kaikenlaisia asiakkaita palveleva verkkokauppa Ditur tarjoaa mahdollisuutta lahjakortin ostoon. Lahjakortilla voi ostaa Diturin tuotteita, joihin sisältyy kaikenlaisia tuotteita, kuten koruja, kelloja, laukkuja, kodin sisustustuotteita jne. Niinpä nuori voi ostaa lahjakortilla itselleen esimerkiksi älykellon. Voit valita lahjakortin summan itse.

Eleven tarjoaa eriarvoisia lahjakortteja suoraan verkkokaupassaan. Voit ostaa 10-100 euron lahjakortin, jonka lahjansaaja voi käyttää verkkokaupan tuotteisiin. Näitä ovat mm. meikit, ihonhoitotuotteet, terveystuotteet sekä korealainen kosmetiikka. Valikoimassa on myös jonkin verran asusteita, kuten laukkuja, lompakoita jne. Tämä on must lahjakortti teinille.

Keskisen Kellon lahjakortti antaa saajalleen mahdollisuuden valita monipuolisen valikoiman joukosta. Tähän kuuluu mm. urheilukellot, älykellot, korut ja sormukset. Lahjakortin arvo voi olla 20-2000 euroa ja sen voi käyttää joko verkkokaupassa tai Tuurissa sijaitsevassa myymälässä.

Hobbyfactory tarjoaa tarvikkeet RC-autoharrastukseen. Jos siis on tarkoitus hankkia varmasti hyödyllinen lahja lapselle, on tämä varmasti mieluinen, jos lapsi tai nuori harrastaa RC-autoilua. Lahjakortin arvon voi itse määrittää ostohetkellä ja saaja voi käyttää sen esimerkiksi varaosiin, tarvikkeisiin, rakennussarjoihin, renkaisiin jne. Valikoimasta löytyy myös lentäviä ajokkeja.

Kahvin ystävälle on mahdollista ostaa Slurpin kahvielämyslahjakortti. Tämä toimii siten, että lahjansaaja pääsee tilaamaan omien makumieltymystensä mukaisesti kahvia suoraan kotiinsa. Slurp toimii yhteistyössä 20 suomalaisen pienpaahtimon kanssa ja toimitettavat kahvit ovat aina käsityönä vastapaahdettuja. Voit ostaa saajalle 2-26 lähetystä, jotka toimitetaan aina 2 viikon välein.

Finlaysonilta voi ostaa lahjakortin, joka käy maksuvälineenä verkkokaupassa, myymälöissä ja pop-up -myymälöissä. Lapsi tai nuori voi valita itselleen vaikkapa mieleisensä vuodevaatteet tai vaatteet. Valikoimassa on laadukkaita, kotimaisia tekstiilejä lähes kaikkiin tarpeisiin. Finlaysonin lahjakortin arvo voi olla 10-1000 euroa.

Jos nuori on kiinnostunut kehon hyvinvoinnista ja terveydestä, voi Fitfarmin lahjakortti olla sopiva. Fitfarmin valikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin sopivaa ruokavaliota tai treenejä etsiville. Fitfarm tarjoaa myös henkilökohtaista valmennusta. Lahjakortin arvo voi olla 10-99 euroa.

Hairlustin lahjakortti on helppo ja joustava lahjaidea. Se toimitetaan sähköpostitse ja sisältää selkeät ohjeet käyttöön. Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta ja käytettävissä hairlust.fi-sivustolla. Lahjakortin saaja voi valita mieleisensä tuotteen laajasta valikoimasta, mikä tekee siitä täydellisen lahjan. Lahjakortin saat sähköpostiisi heti ostoksen jälkeen, ja voit joko tulostaa sen tai välittää eteenpäin.

Lahjakortteja on olemassa monenlaisia

Lahjakortteja on olemassa paljon erilaisia. Lahjakortti nuorelle voi olla esimerkiksi suoraan tietyn rahasumman arvoinen ja sen voi käyttää tietyn ryhmän kauppoihin tai liikkeisiin. Esimerkiksi s-ryhmään sisältyy monenlaisia liikkeitä, joka antaa melko laajasti vaihtoehtoja. Lahjakortti voi myös olla sellainen, joka on tarkoitus käyttää tietyn liikkeen tarjoamiin tuotteisiin tai palveluihin.

Lahjakortti voi myös olla tarkoitettu käytettäväksi tarkempaan kohteeseen, kuten tietynlaiseen palveluun. Tällaisia palveluja ovat esimerkiksi hieronta- tai kampaamopalvelut. Myös elämyslahja lapselle kuuluun näihin tarkemmin määriteltyihin lahjakortteihin. Jos olet kiinnostunut hankkimaan lahjakortin esimerkiksi elämyspuistoon, kannattaa kyseiseen tahoon ottaa suoraan yhteyttä ja kysyä, myyvätkö he lahjakortteja. Monen yrityksen valikoimasta kuitenkin löytyy lahjakortit lapsille.

Monet liikkeet myyvät lahjakortteja, mutta sellaisen voi halutessaan tehdä myös itse. Tällöin lahjakorttiin kirjoitetaan, mitä se pitää sisällään ja millä summalla ja millä aikavälillä. Lahjakortin antaja sitoutuu maksamaan kyseisen summan lahjakortin lunastushetkellä. Kyseessä voi olla esimerkiksi lahjakortti kummilapselle, joka on tarkoitus käyttää yhteisissä merkeissä esimerkiksi shoppailureissun muodossa. Lahjakorttiin voi halutessaan eritellä, millaisiin tuotteisiin tai palveluihin se on tarkoitus käyttää. Esimerkiksi ratsastustarvikkeet tai kouluvaatteet voisi olla tällaiseen lahjakorttiin kiva kohde, riippuen aina saajan tarpeista tai harrastuksista.

Miksi valita lahjakortti lapselle?

Joskus saattaa olla vaikea valita lahjaa lapselle. Varsinkin, jos tuntuu siltä, että lapsella ehkä on jo kaikkea. Tai lapsen tai nuoren makumieltymykset vaihtuvat miellyttävien lelujen, vaatteiden tai muiden aiheiden osalta. Halutaan ehkä välttää hutiostosta ja sitä, että esimerkiksi ostettu vaate joudutaan vaihtamaan väärän koon vuoksi. Tai jos puoli vuotta sitten kiinnostuksen kohteena ollut aihe ei enää kiinnostakaan. Lahjakortti poistaa kaikki nämä ongelmat.

Lahjakortti antaa lahjan saajalle mahdollisuuden valita itse lahjansa. Näin lahja on varmasti mieluinen ja sopiva. Monella ajatuksena on aineeton lahja lapselle ja lahjakortti voi hyvinkin olla tällainen, riippuen tietysti siitä, mihin se käytetään. Jos omana ajatuksena ei ole antaa materiaa, on lahjakortti erinomainen valinta.

Valitse hyödyllinen lahja lapselle

Netistä löytyy useampia tahoja, jotka tarjoavat lahjakortteja kauppansa valikoimiin. Niinpä lahjakortilla on mahdollisuus kustantaa lapselle tai nuorelle esimerkiksi uusi puhelin, tabletti, tietokone tai muu laite. Jos saajalle halutaan antaa isompi lahjakortti, voi summan kerätä kokoon sukulaisten ja ystävien kesken. Näin yhden ihmisen ei tarvitse välttämättä kustantaa summaa yksin, ellet itse halua.

E-kirjalahjakortti saattaa avata lapselle tai nuorelle uuden kiinnostavan maailman, jota kohtaan kiinnostus voi jatkua myöhemminkin. Lahjansaaja saattaa esimerkiksi kiinnostua äänikirjojen kuuntelusta, jos hänen aiempiin kiinnostuksen kohteisiinsa on kuulunut fyysisten kirjojen lukeminen. Kannattaa kuitenkin hieman kuulostella, voisiko lapsi tai nuori olla kiinnostunut äänikirjoista. Onneksi kuitenkin lahjakortilla voi hyvin usein kustantaa sekä äänikirjoja että luettavia e-kirjoja. Toki lahjakortin voi käydä ostamassa suoraan myös kirjakauppaan.

Erilaiset vaatekaupat tarjoavat yleensä mahdollisuuden lahjakortin ostamiseen. Kun ostat lahjakortin, voit toimittaa sen lahjansaajalle esimerkiksi suoraan hänen sähköpostiinsa. Tai voit tilata lahjakortin omaan sähköpostiisi, tulostaa sen ja antaa lahjakortin fyysisenä. On hauska idea tuunata lahjakortti hauskannäköiseksi, kunhan lahjakortista löytyy selkeästi esimerkiksi koodi tai linkki, jotka lahjansaaja tarvitsee lahjakorttia lunastaessaan.

Myös erilaisiin sisäliikuntapaikkoihin saattaa olla mahdollista ostaa lahjakortti. Käy läpi lapsen tai nuoren lähiseudun liikuntapaikat ja kysele rohkeasti, saako niistä ostettua lahjakortteja. Tämä voi nimittäin onnistua, vaikkei lahjakortteja erikseen myytäisikään.

Lisää rakastettavia juttuja:

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme. 

 Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Personoituja videotervehdyksiä tunnetuilta henkilöiltä

memmo - henkilökohtaisia kohtaamisia fanien ja vaikuttajien välillä.

Tuhannet julkkikset ovat valmiita nauhoittamaan täydellisen videoviestin juuri sinulle.