Reebok Relay älykello

/5

Reebok Relay älykello on moderni ja elegantti lisävaruste, joka yhdistää urheilullisuuden ja teknologian. Kellon metallinen meshranneke ja kantikas kuori tarjoavat tyylikkään ulkonäön, joka sopii niin arkeen kuin urheilusuorituksiinkin.

Älykkäät ominaisuudet

Tämä älykello on varustettu monipuolisilla toiminnoilla, jotka tukevat terveyden seurantaa ja arjen hallintaa. Rannesykemittaus, happisaturaation seuranta ja verenpainemittaus ovat elintärkeitä ominaisuuksia terveyden tarkkailussa. Lisäksi Reebok Relay älykello sisältää OLED High Res -kosketusnäytön, joka tekee käyttökokemuksesta selkeän ja nautinnollisen.

Yhdistettävyys ja sovellus

Kellon älykkäät ilmoitukset pitävät sinut ajan tasalla puhelimesta tulevista viesteistä ja hälytyksistä. Englanninkielinen GloryFit-sovellus mahdollistaa syvällisen datan analysoinnin ja seurannan, auttaen käyttäjää ymmärtämään paremmin omaa terveyttään ja aktiivisuuttaan. Lisäksi etäohjattava kamera ja musiikkisoitin lisäävät käyttömukavuutta.

Kestävyys ja mukavuus

Magneettisolki tekee kellon kiinnittämisestä vaivatonta ja turvallista, ja sen jopa kolmen viikon akunkesto varmistaa, että laite on aina valmis seikkailuun, ilman jatkuvaa tarvetta lataamiselle.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.