Tissot T-Touch Connect Sport

Kulta-center.com:
4.5/5

Tissot T-Touch Connect Sport on saavuttanut markkinoilla ainutlaatuisen aseman yhdistämällä perinteisen sveitsiläisen kellonvalmistuksen uusimpaan teknologiaan. Tissot T-Touch Connect Sport esittelee taidokkaasti, kuinka moderni teknologia ja klassinen muotoilu voivat kulkea käsi kädessä.

Uusi ulottuvuus käytettävyydessä

Tissot T-Touch Connect Sport tarjoaa 43 mm:n titaanikuoren, joka ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan on myös kestävä. AMOLED-kosketusnäyttö tuo kellon käyttöliittymän uudelle tasolle, tarjoten kirkkaan ja selkeän näkymän kellon monipuolisiin toimintoihin. Sykemittari, matka-, nopeus- ja kalorilaskurit ovat vain järkevä lisäys urheilulliseen ja aktiiviseen elämäntyyliin.

Vastuullista teknologiaa

Erikoismaininta ansaitsee kellon solarkoneisto ja SwALPS-järjestelmä, jotka mahdollistavat pitkäkestoisen käytön ilman tarvetta jatkuvaan lataukseen. Akun pitkä käyttöikä varmistaa, että Tissot T-Touch Connect Sport pysyy mukana vaativassakin käytössä.

Design, joka kuvastaa monipuolisuutta

Tissot T-Touch Connect Sport yhdistää urheilullisuuden ja eleganssin ainutlaatuisella tavalla. Malliston erilaiset bezelit ja kuorivaihtoehdot, kuten keramiikka ja titaani, tarjoavat kuluttajille mahdollisuuden valita kellon, joka sopii niin juhlaan kuin arkeenkin.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.