Polar Unite Black

Keskisenkello.fi:
5/5

Polar Unite -kuntoilukello on persoonallinen laite, joka auttaa sinua löytämään oman potentiaalisi ja kohentamaan kuntoasi, edulliseen hintaan. Julkaistu kesällä 2020, tämä kello on täydellinen valinta sinulle, jos haluat seurata aktiivisuuttasi, edistyksellisiä treenejäsi ja yleistä terveyttäsi. Polar Unite on myös erinomainen valinta lapsille, kiitos sen intuitiivisen ja helppokäyttöisen suunnittelun.

Kello tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Se sisältää rannekkeen sykemittauksen, joka on yksi markkinoiden edistyneimmistä, Nightly Recharge™ -palautumisen mittauksen, Sleep Plus Stages™ -unen seurannan, FitSpark™ -päivittäisen treenioppaan sekä Serene™ -ohjatun hengitysharjoituksen. Kaikki nämä ominaisuudet auttavat sinua saavuttamaan terveys- ja kuntoilutavoitteesi. Lisäksi kello voi hyödyntää puhelimen GPS-paikannusta nopeuden, matkan ja reitin mittaamiseksi.

Polar Unite -kellon mukana tulee vaihto-osa, jonka avulla voit mukauttaa rannekkeen sopimaan juuri sinulle. Voit myös vaihtaa kellotaulusi teemaa päivittäin uuden väriteemaominaisuuden ansiosta. Pakkaus sisältää myös USB-laturin ja pikaoppaan.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Polar Unite on saanut uusia ominaisuuksia ohjelmistopäivityksen myötä, mukaan lukien viikkoyhteenvedon, energialähteet, HR-sykesensoritilan, laajemman kellonäytön muokkauksen ja uniajan muokkauksen Flow-palvelussa.

Polar Unite on täydellinen työkalu kaikille, jotka haluavat seurata ja parantaa kuntoaan sekä terveyttään.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa Polar älykelloa?

Tutustu Proshopin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva Polar älykello edulliseen hintaan.