Samsung Galaxy Watch5 Pro Black Titanium

Keskisenkello.fi:
4.5/5

Samsung Galaxy Watch5 Pro Black Titanium Bluetooth 45mm -älykello on ehdottomasti kokonaisvaltainen paketti, joka tarjoaa modernin, äärimmäisen monipuolisen ja kestävän vaihtoehdon nykyaikaiselle naiselle, joka haluaa älykellon olevan osa jokapäiväistä elämäänsä. Sen tyylikäs muotoilu ja tehokas suorituskyky tekevät siitä täydellisen kumppanin sekä arkeen että juhlaan, mutta erityisesti myös urheiluun.

Galaxy Watch5 Pro tarjoaa kattavan valikoiman huippuominaisuuksia. Tämän kellon upea 1,36 tuuman AMOLED-näyttö on suojattu erittäin kestävällä safiirilasilla, joka on 60% kestävämpi kuin aiemmin käytetyt materiaalit. Älykellon titaanirunko on kevyt ja miellyttävä kädessä, ja se yhdistyy sulavasti fluoroelastomeerirannekkeeseen, joka on erittäin mukava ja taipuisa.

Samsung Galaxy Watch5 Prossa on uusi, innovatiivinen haptinen bezel, joka imitoi perinteisen mekaanisen bezelin toimintaa. Bezelin avulla voit helposti navigoida kellon valikossa, mikä tekee kellon käytöstä intuitiivista ja sujuvaa. Lisäksi Samsung on parantanut Galaxy Watch5 Pron akkukestoa merkittävästi, minkä ansiosta voit nauttia sen tarjoamista palveluista pidempään ilman latausta.

Näyttöä on helppo muokata Samsungin laajasta valikoimasta valmiita kellotauluja, ja voit jopa mukauttaa kellon ulkonäköä ja toimintoja omien tarpeidesi mukaan. Lisäksi Google Play -sovelluskaupasta on saatavana laaja valikoima sovelluksia, jotka tekevät Samsung Galaxy Watch5 Prosta entistä monipuolisemman työkalun päivittäiseen elämään.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.