Suunto Vertical Titanium Solar

Keskisenkello.fi:
5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Suunto Vertical Titanium Solar -kello edustaa huipputeknologiaa ja vahvaa suomalaista suunnittelua. Tämän osittain titaanista valmistetun aurinkolatautuvan kellon on tarkoitettu kestämään vaativissa ulkoilu- ja harjoittelutilanteissa, sillä sen runko on valmistettu lasikuituvahvistetusta polyamidista. Kellotaulua suojaa naarmuuntumaton safiirilasi, joka takaa sen, että kello säilyy kauniina myös kovassa käytössä.

Suunto Vertical Titanium Solar Forestin tärkeimmät ominaisuudet on suunniteltu erityisesti ulkoiluun ja seikkailuihin. Sen akunkesto on hämmästyttävä; tarkimmalla GPS-asetuksella se kestää jopa 85 tuntia, ja pelkässä aikatilassa akku kestää jopa kokonaisen vuoden ilman latausta. Tämä tekee kellon käytöstä erittäin kätevää erityisesti pitkillä retkillä, jolloin latausmahdollisuuksia ei välttämättä ole. Lisäksi kello on valmistettu Suomessa 100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa käyttäen, mikä on erityisen tärkeä yksityiskohta vastuulliselle kuluttajalle ja naiselle, joka arvostaa kestävää kehitystä.

Seikkaile Luotettavasti

Suunto Vertical Titanium Solar Forestin sisäänrakennetut kartat tekevät seikkailusta entistä nautittavampaa. Kartat tarjoavat tietoa ympäristöstä, kuten korkeuserot, vesistöt ja polut, jopa offline-tilassa. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun olet alueella, jossa verkkoyhteys on heikko tai sitä ei ole lainkaan. Näiden ominaisuuksien ansiosta et ikinä eksy, ja voit nauttia luonnosta ja ulkoilusta huoletta.

Enemmän Kuin Kello

Tämä kello tarjoaa paljon enemmän kuin perinteinen urheilukello. Sillä on yli 95 urheilutilaa ja se mahdollistaa omien treeniohjelmien suunnittelun. Sen monipuoliset terveyden- ja hyvinvoinnin seurantatoiminnot tekevät siitä täydellisen kumppanin niin harjoitteluhetkiin kuin aktiiviseen arkeen. Suunto Vertical Titanium Solar Forest on todellakin paljon enemmän kuin pelkkä kello – se on monipuolinen työkalu, joka tukee hyvinvointiasi ja aktiivista elämäntapaasi.

Suunto Vertical Titanium Solar Forest on tehokas, kestävä ja luotettava kumppani kaikenlaiseen ulkoiluun ja harjoitteluun. Se tarjoaa uskomattoman akunkeston, tarkat kartat, monipuoliset terveys- ja hyvinvointiseurannat sekä paljon muita ominaisuuksia.

Suunto Vertical Titanium Solar Forest -kello on todella arvokas investointi niin aktiiviselle ulkoilijalle kuin urheilulliselle naisellekin. Se tarjoaa monipuoliset toiminnot, jotka tukevat aktiivista ja terveellistä elämäntapaa. Kestävän rakenteensa ja pitkän akunkestonsa ansiosta se on luotettava kumppani kaikissa tilanteissa. Tämä kello on todellakin hintansa arvoinen!

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa Suunto älykelloa?

Tutustu Proshopin mahtavaan valikoimaan ja löydä lapsellesi sopiva Garmin älykello edulliseen hintaan.