Samsung Galaxy Watch6 44mm

Samsung.fi:
4.2/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Älykellojen maailmassa on nähty paljon edistystä ja nyt, vuoden odotetuin uutuus, Samsung Galaxy Watch 6 on vihdoin saapunut. Samsung on jälleen kerran asettanut uuden standardin huipputeknologialla ja tyylikkäällä muotoilulla. Samsung Galaxy Watch 6 on elegantti lisäys arvostettuun Samsung Galaxy –älykellovalikoimaan, joka sopii niin naiselle kuin lapsellekin.

Galaxy Watch 6 -mallisto tarjoaa käyttäjilleen vaihtoehtoja. Tyylikäs 44mm grafiitinharmaa BT -malli erottuu upealla värillään. Sen harmaa runko on suunniteltu sopimaan jokaiseen tilanteeseen ja pysyy aina tyylikkäänä. Kello on IP68-, 5ATM- sekä MIL-STD-810H-sertifioitu, joten voit olla varma sen kestävyydestä myös uidessa tai suihkussa käydessä.

Suorituskyky ja akunkesto

Samsung Galaxy Watch6 44mm grafiitinharmaa BT -mallin sydämessä sykkii Samsungin päivitetty kaksiytiminen Exynos W930 -järjestelmäpiiri. Tämä antaa kellolle vaikuttavan suorituskyvyn.

Yksi merkittävä etu Galaxy Watch 6 -sarjan kellolla on sen vaikuttava akunkesto. Galaxy Watch6 44mm grafiitinharmaa BT -mallissa on 425 milliampeeritunnin akku, joka kestää peräti 40 tuntia. Tämän lisäksi mukana on langaton lataus, joka helpottaa kellon käyttöä huomattavasti.

Älykello huippuluokan ominaisuuksilla

Galaxy Watch6 44mm grafiitinharmaa BT hyödyntää Wear OS 4 -käyttöjärjestelmää, jonka päällä toimii Samsungin oma One UI 5 Watch -käyttöliittymä. Käyttäjälle tämä tarkoittaa sujuvaa ja helppoa käyttökokemusta.

Kello auttaa seuraamaan terveyttä ja hyvinvointia, kuten sykettä, veren happipitoisuutta ja EKG:tä. Myös urheiluharrastajille kello tarjoaa paljon: esimerkiksi eri urheilulajien seuranta on käytettävissä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.