Samsung Galaxy Watch6 Classic 43mm

/5

Huippulaadukkaiden älykellojen markkinoilla uusia tuulia puhaltaa. Samsungin Galaxy Watch -sarjan uusin tulokas, Galaxy Watch 6 Classic, on saapunut. Tämä malli tarjoaa tuoreita ominaisuuksia, jotka korostavat käyttäjänsä terveyttä ja hyvinvointia. Muotoilu on samalla moderni ja klassinen, ja se tarjoaa tyylikkyyttä sekä arkeen että juhlaan.

Galaxy Watch 6 Classic on saatavilla kahdessa koossa, 47 ja 43 millimetriä. Tässä arvostelussa keskitymme pienempään malliin, joka on erityisen sopiva naiselle tai lapselle, jotka kaipaavat hienovaraista ja eleganttia asustetta. Värivaihtoehtoina tarjolla ovat tyylikäs musta ja hopea. Galaxy Watch6 Classic 43mm musta LTE on huomionarvoinen sen veden- ja iskunkestävyyden ansiosta, mikä tekee siitä luotettavan kumppanin arjen haasteisiin.

Galaxy Watch6 Classic 43mm tarjoaa liikkumavapautta eSIM-ominaisuutensa ansiosta. Tämä tarkoittaa, että voit ottaa yhteyttä internetiin ja ottaa puheluita tai vastaanottaa viestejä älykellon kautta, vaikka puhelin ei olisikaan mukanasi. Tämä ominaisuus tarjoaa merkittäviä vapauksia esimerkiksi lenkkeillessä tai kun kännykkä on kotona lataamassa.

Watch6 Classicin moottorina toimii päivitetty kaksiytiminen Exynos W930 -järjestelmäpiiri, joka takaa sujuvan käyttökokemuksen. Kellossa on myös muhkea 2 gigatavun RAM-muisti ja 16 gigatavun sisäinen tallennustila. Yksi suurimmista haasteista älykelloissa on usein ollut akunkesto, mutta Samsung on ratkaissut ongelman tarjoamalla 30 tunnin akunkeston ja langattoman latauksen.

Samsungin innovatiivisuus näkyy myös Galaxy Watch6 Classicin terveys- ja urheiluominaisuuksissa. Kello kerää jatkuvasti tietoa sykkeestä, veren happipitoisuudesta ja EKG:stä. Kello tarjoaa myös monipuolisia liikunnan seurantaominaisuuksia eri urheilulajien osalta. Tämän lisäksi sen avulla voidaan seurata unen laatua ja verenpainetta.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.