Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition arvostelu

Keskisenkello.fi:
5/5

Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition -älykello on innovatiivinen ja kestävä tuote, joka on suunniteltu niin naisille kuin miehillekin, jotka haluavat seurata ja kehittää omaa hyvinvointiaan ja fyysistä suorituskykyään. Tämä talven 2022 huippu-uutuus tarjoaa monipuolisia toimintoja urheiluun, liikuntaan ja jopa taktisiin tilanteisiin.

Instinct 2 Solar Tactical Edition on erittäin kestävä GPS-älykello, jonka lähes rajaton akunkesto on mahdollinen aurinkolatautuvan Power Glass™ -kellolasin ja virrankulutuksen hallintatoiminnon ansiosta. Kestävä ja tyylikäs muotoilu tekee siitä sopivan niin naiselle kuin miehellekin. Kellon monipuolisten hyvinvoinnin seurantaominaisuuksien avulla voit tarkkailla esimerkiksi unenlaatuasi, hengitystahtiasi sekä päivittäistä aktiivisuutta ja stressitasoa.

Kello on varustettu useilla taktisilla toiminnoilla, kuten pimeänäkö-yhteensopivuudella, salatulla tilalla ja Jumpmaster-tilalla. Instinct 2 Solar Tactical Edition Black -malli tarjoaa myös monipuoliset suoritustiedon seurannan sekä lajinmukaiset profiilit, joiden avulla voit optimoida harjoittelusi.

Naisille erityisen merkittävää on Garmin Connect -sovelluksen yhteensopivuus, jonka avulla voidaan seurata muun muassa kuukautiskiertoa ja raskautta. Kellon kehittyneiden ominaisuuksien avulla naiskäyttäjät voivat entistä paremmin huomioida oman kehonsa erityistarpeet ja syklit.

Instinct 2 Solar Tactical Edition Black -kellon 45 mm leveä ja 14,5 mm paksu runko on valmistettu kuitulujitepolymeerista. Kelloon kiinnittyy musta silikoniranneke, joka on mukava ja kestävä.

Löydä parhaat Garmin älykellot naiselle täältä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa Garmin älykelloa?

Tutustu Laatukoru.fi:n mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva Garmin älykello edulliseen hintaan.