Paras pieni trampoliini lapsille 2024

Pieni trampoliini lapsille

Trampoliinilla hyppiminen on paitsi hauskaa, myös lapsen kehitystä ja kuntoa tukevaa ajanvietettä. Trampoliini on loistava tapa esimerkiksi lisätä lapsen ulkoilua, sekä samalla vähentää ruutuaikaa ja lisätä päivän liikuntaminuutteja. Aktiivisuutta mittaava älykello lapselle, sekä aktiivisuutta lisäävä trampoliini ovatkin esimerkiksi oiva syntymäpäivälahja perheen lapsille. 

Katso meidän TOP 3 valinnat alta tai tutustu muihin sopiviin vaihtoehtoisiin.

FitNord Trampoliini 240 cm
4.8/5

FitNord-trampoliini tarjoaa turvallista ja hauskaa liikuntaa koko perheelle. 240 cm halkaisijallaan sopiva pienempäänkin pihaan.

FitNord Trampoliini 365 cm
4.8/5

FitNord-trampoliini 365 CM tarjoaa turvallista ja hauskaa liikuntaa koko perheelle 365 cm halkaisijallaan.

vidaXL Fitness trampoliini 102cm

Tämä välttämätön 102 cm:n fitness-benjitrampoliini sopii täydellisesti niille, jotka haluavat parantaa tai ylläpitää fyysistä kuntoaan. 

Trampoliinilla hyppiminen voi myös purkaa koulupäivän aikana kasaantunutta stressiä ja erilaisia jännitystiloja.

Etsitkö trampoliinia, joka on suunniteltu erityisesti lapsen tarpeisiin? Alta löydät erilaisia trampoliinivaihtoehtoja, joista voit valita sopivan trampoliinin juuri teidän perheellenne. Paras trampoliini on turvallinen, helppo ylläpitää sekä nopea koota.

Jos etsit trampoliinia koko perheen iloitteluun, lue tämä artikkelimme ja tutustu isompiin trampoliineihin.

Esittelyssä pienet trampoliinit lapsille

Kuntokauppa.fi:
4/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

FitNord-trampoliini on perheystävällinen, tilava (430 cm halkaisija) ja turvallinen vaihtoehto koko perheen liikuntaan. Sen kestävä galvanoitu teräsrunko, vahvat jousitukset ja turvallisuutta lisäävät turvaverkko sekä pehmusteet takaavat pitkäikäisen ja turvallisen käyttökokemuksen. Trampoliini on helppo koota ja asentaa mukana toimitettavien ohjeiden ja työkalujen avulla, ja se on suunniteltu monipuoliseen ja hauskaan temppuiluun.

Kuntokauppa.fi:
5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

FitNord-trampoliini tarjoaa turvallista ja hauskaa liikuntaa koko perheelle. 240 cm halkaisijallaan sopiva pienempäänkin pihaan, trampoliini on kestävä ja turvallinen galvanoidusta teräksestä valmistetun rungon ja suojapehmusteiden ansiosta. 42 vahvaa jousella varustettu hyppymatto takaa korkeat ja hallittavat pomput. Mukana toimitettava vetoketjulla suljettava turvaverkko lisää turvallisuutta. Helppo koota ja asentaa, trampoliini on ihanteellinen ulkokäyttöön. Paketti sisältää kaikki tarvittavat osat, mutta tikkaat ja lisävarusteet tulee tilata erikseen. Huomioi, että 240 cm trampoliinin maksimikäyttäjäpaino on 50 kg, ei 100 kg.

Kuntokauppa.fi:
4.8/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

FitNord-trampoliini 365 CM tarjoaa turvallista ja hauskaa liikuntaa koko perheelle 365 cm halkaisijallaan. Kestävä galvanoitu teräsrunko, 64 erityisvahvaa jousta ja hyppymatto takaavat korkeat ja hallitut pomput. Turvallisuus on huomioitu suojapehmusteilla ja vetoketjulla suljettavalla turvaverkolla. Trampoliini on helppo koota ja asentaa mukana toimitettavien ohjeiden ja työkalujen avulla. Lisävarusteita, kuten kiinnikesetti ja varaosia, on saatavilla erikseen.

/5

BERG Champion Regular 330 on huippulaatuinen, kestävä ja turvallinen trampoliini, joka tarjoaa unohtumatonta hyppynautintoa koko perheelle. Sen halkaisija on 330 cm, joten se sopii hyvin myös pienempiin pihoihin. BERG Championin innovatiivinen AirFlow-hyppymatto ja erikoispitkät TwinSpring Gold -jouset takaavat korkeat ja mukavat hypyt. Tämän trampoliinin mukana toimitetaan itsestään sulkeutuva Deluxe-turvaverkko, joka lisää turvallisuutta.

Kuntokauppa.fi:
4/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

BERG Favorit -trampoliini 200 tarjoaa runsaasti iloa hyppyihin ja temppuihin! BERG-trampoliini sopii hyvin kokonsa puolesta pienempiin pihoihin. Vahva trampoliini on testattu 250 kg kuormalla, mutta suositeltu käyttäjäpaino on max. 50 kg. Säänkestäväksi galvanoitu ja jauhemaalattu teräsrunko on rakenteeltaan erittäin tukeva ja kovaa käyttöä kestävä.

/5

Nauti hauskoista hyppelyhetkistä pyöreällä trampoliinilla! Settiin kuuluu turvaverkko, tikkaat sisäänpääsyä varten ja sadesuoja. Kaksivaiheiset tikkaat mahdollistavat lasten helpon pääsyn trampoliinille ja sieltä alas. Turvaverkossa on vetoketju, mikä auttaa estämään lasten putoamisen trampoliinilta. Sadesuoja auttaa lisäämään trampoliinin käyttöikää. Trampoliinipaketti on vaivaton koota.

/5

Tämä välttämätön 102 cm:n fitness-benjitrampoliini sopii täydellisesti niille, jotka haluavat parantaa tai ylläpitää fyysistä kuntoaan. Trampoliini edistää aineenvaihduntaa, lisää hapenottokykyä, tukee sydän- ja verisuoniterveyttä ja auttaa kaloreiden poltossa, painonpudotuksessa sekä tasapainon, koordinaation ja lihasvoiman kehittämisessä.

Teräksestä valmistettu rakenne ja liukumaton PP-matto on suunniteltu kestämään kovaa harjoittelua. T-mallinen kahva auttaa pitämään tasapainon aikana. 30 benjiköysiä varmistavat äänettömän treenaamisen. Turvallisuuden takaamiseksi trampoliini on varustettu pehmustetulla reunuksella.

/5

Lasten trampoliini sisälle on monen pienen lapsen unelma. Tällöin pomppiminen on mahdollista säässä kuin säässä, jopa rankkasateella. Pipsa Possu Trampoliini on matala, ja soveltuukin hyvin etenkin pienille lapsille. Trampoliinin kumiset jalat pysyvät tukevasti lattialla, eikä täten trampoliinin siirtymisestä ole huolta.

Usein kysyty kysymykset

Trampoliinilla hyppimiseen liittyy aina riskejä, mutta niitä on mahdollista vähentää huomattavasti omalla toiminnalla. Trampoliini tulisi tarkistaa tasaisin väliajoin, sekä etenkin silloin, kun trampoliini on otettu esimerkiksi talvisäilytyksestä. Mikäli olet ostamassa uutta trampoliinia, valitse tarpeeksi tukeva sekä rungoltaan kestävä trampoliini, jonka mukana toimitetaan myös turvaverkko. Turvaverkko on ehdottoman tärkeä turvallisuustekijä, sillä se estää lapsen putoamisen ja loukkaantumisen esimerkiksi temppuja tehdessä.

Trampoliinin käytössä on hyvä muistaa myös sen turvallinen käyttötapa. Trampoliinilla tulisi hyppiä aina vain yksi lapsi kerrallaan, sillä silloin tapaturmariski on huomattavasti alhaisempi. Myös trampoliinin enimmäiskuormitusrajoja tulisi aina noudattaa.

Lue täältä trampoliinin käytöstä ja turvallisuudesta lisää.

Trampoliini tulisi aina sijoittaa tasaiselle ja vakaalle alustalle. Trampoliinia ei saa koskaan sijoittaa esimerkiksi mäkeen, tai muuten epätasaiselle alustalle. Epätasainen ja kalteva alusta saattaa johtaa trampoliinin metalliosien irtoamiseen, joka puolestaan saattaa johtaa esimerkiksi trampoliinin romahtamiseen.

Trampoliinin jalkojen alle ei tule myöskään sijoittaa esimerkiksi pressua tai puupalikoita, vaan jalat tulee aina sijoittaa tasaiselle ja vakaalle alustalle.

Jokaisella trampoliinilla on juuri niille soveltuva ikäraja. Esimerkiksi pienemmät, sisätiloihin sijoitettavat trampoliinit on usein tarkoitettu nuoremmille lapsille. Ennen trampoliinin ostoa tai käyttöönottoa, tarkista trampoliinikohtaiset ikäsuositukset. Ikäsuositusten noudattaminen vähentää loukkaantumis- ja tapaturmariskiä.

Suuria trampoliineja ei kuitenkaan suositella alle kuusivuotiaille.

Märkää, likaista, rikkinäistä tai tarkistamatonta trampoliinia ei tulisi käyttää. Esimerkiksi sade tekee trampoliinista erittäin liukkaan, jolloin horjahdus- ja liukastumisriski on suurimmillaan.

Trampoliinilta tulisi myös aina poistaa esimerkiksi roskat, lika ja esineet, jotka saattavat olla vaaraksi trampoliinin käyttäjille.

Myöskään tarkistamatonta tai rikkinäistä trampoliinia ei tulisi käyttää. Tarkistamaton trampoliini saattaa olla esimerkiksi ruostunut, jolloin sitä ei ole enää turvallista käyttää.

Trampoliinissa tulisi olla ainakin tukeva turvaverkko, sekä ehjä ja tarpeeksi suuri reunasuojus. Yksi trampoliinin vaarallisimmista alueista on sen reunat; ehjä ja riittävän suuri reunasuojus estää esimerkiksi jalkojen joutumisen jousien väliin.

Turvaverkon tarkoituksena on estää trampoliinilta tippuminen, joka on yksi trampoliinin suurimmista ja yleisimmistä riskeistä.

Parhaiten trampoliinilla tapahtuvia onnettomuuksia voi ehkäistä omalla toiminnalla, sekä sääntöjen noudattamisella. Trampoliinilla ei esimerkiksi tule pomppia kuin yksi henkilö kerrallaan, eikä trampoliinille tule ottaa mitään ylimääräistä pomppimisen ajaksi.

Lisää rakastettavia juttuja:

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme. 

 Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.