Paras ItkuhälyaParas pieni trampoliini lapsille tin 2023

Pieni trampoliini lapsille

Trampoliinilla hyppiminen on paitsi hauskaa, myös lapsen kehitystä ja kuntoa tukevaa ajanvietettä. Trampoliini on loistava tapa esimerkiksi lisätä lapsen ulkoilua, sekä samalla vähentää ruutuaikaa ja lisätä päivän liikuntaminuutteja. Aktiivisuutta mittaava älykello lapselle, sekä aktiivisuutta lisäävä trampoliini ovatkin esimerkiksi oiva syntymäpäivälahja perheen lapsille. 

Katso meidän TOP 3 valinnat alta tai tutustu muihin sopiviin vaihtoehtoisiin.

BERG Favorit Regular 430

BERG Favorit Regular 430 pikkukuva

BERG Favorit Regular -trampoliini on helppo koota ja säilyttää esimerkiksi talven yli.

BERG Favorit InGround 380

BERG Favorit InGround 380 pikkukuva

Mikäli etsit hieman erilaista trampoliinia, tässä on siihen oiva vaihtoehto.

Plum Bowl

Plum Bowl läpinäkyvä

Uusi kulhomainen muotoilu tekee pomppimisesta yhä hauskempaa

Trampoliinilla hyppiminen voi myös purkaa koulupäivän aikana kasaantunutta stressiä ja erilaisia jännitystiloja.

Etsitkö trampoliinia, joka on suunniteltu erityisesti lapsen tarpeisiin? Alta löydät erilaisia trampoliinivaihtoehtoja, joista voit valita sopivan trampoliinin juuri teidän perheellenne. Paras trampoliini on turvallinen, helppo ylläpitää sekä nopea koota.

Esittelyssä pienet trampoliinit lapsille

BERG Favorit Regular -trampoliini on helppo koota ja säilyttää esimerkiksi talven yli. Trampoliini on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten se on erityisen turvallinen käyttää. Sen jousien suunnittelu parantaa hyppyjä, ja mukana tuleva suojaverkko sekä reunasuoja parantavat trampoliinin turvallisuutta entisestään.

Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Mikäli etsit hieman erilaista trampoliinia, tässä on siihen oiva vaihtoehto. Trampoliini on koottuna täysin maan tasolla, joten se on erityisen tukeva ja sopii hieman epätasaisempaankin maastoon. Trampoliinin mukana tulee myös turvallisuutta lisäävät Comfort- turvaverkko, sekä reunasuojus. BERG Favorit InGround on valmistettu Twinspring Gold- jousituksella, joka takaa korkeat ja parhaat pomput.

Last updated: 2023-02-04 21:00:48

Mikäli kaipaat pihallesi suorakulmaista trampoliinia, on Pinepeakilla sinulle ratkaisu. Suorakulmainen trampoliini on usein helpompi saada mahtumaan kodin pihalle, sekä sopimaan yhdessä muiden pihakalusteiden kanssa.

Trampoliinin turvallisuutta lisää korkea sekä tukeva turvaverkko.

Last updated: 2023-02-04 21:00:49

EXIT Tiggy Junior on suunniteltu sopimaan myös pieneen tilaan, jonne täysikokoinen trampoliini ei välttämättä mahtuisi. Mini trampoliini on vain 140 cm leveä, mutta siinä on kuusi tukevaa jalkaa sekä vahva runko, joka takaa hauskat hyppyhetket.

Last updated: 2023-02-04 21:00:52

Plum Junior -mallisto on suunniteltu sopimaan etenkin lapsille. Sen matalampi korkeus helpottaa trampoliinille nousemista, ja sieltä alas laskeutumista turvallisesti. Mini trampoliini on suunniteltu myös erittäin turvalliseksi, sillä se sisältää vahvan metallirungon lisäksi myös tukevan turvaverkon.

Last updated: 2023-02-04 21:00:56

Salta Comfort Edition

Salta Comfort Edition

Suorakulmainen trampoliini on helposti pihalle kuin pihalle. Salta Comfort Edition– trampoliinin tukeva teräsrunko sekä neljä jalkaa takaavat turvalliset ja hauskat pomppuhetket. Trampoliinin turvallisuutta lisää myös mukana tuleva suojaverkko.

Last updated: 2023-02-04 21:00:58

Vie hyppiminen aivan uusille korkeuksille, ja kokeile Plum Bowlin kulhomaista trampoliinia. Kulhomainen muotoilu tekee pomppimisesta yhä hauskempaa, ja mahdollistaa myös lukuisia eri temppuja. Neljä vakaata jalkaa, turvaverkko sekä tukeva runko tekevät pomppimisesta tällä trampoliinilla myös turvallista.

Teräsjousien sijasta Plum Bowl- trampoliinissa on hiljaiset ja taipuisat kumijouset.

Last updated: 2023-02-04 21:00:59

Pipsa Possu trampoliini sisäkäyttöön

Pipsa Possu Trampoliini Sisäkäyttöön

Lasten trampoliini sisälle on monen pienen lapsen unelma. Tällöin pomppiminen on mahdollista säässä kuin säässä, jopa rankkasateella. Pipsa Possu Trampoliini on matala, ja soveltuukin hyvin etenkin pienille lapsille. Trampoliinin kumiset jalat pysyvät tukevasti lattialla, eikä täten trampoliinin siirtymisestä ole huolta.

Mikäli et etsi aivan täysin pyöreää tai suorakulmaista trampoliinia, voi ovaalin muotoinen trampoliini olla ratkaisu. Pinepeak Ovaali Trampoliini on rungoltaan vakaa, sekä kestävä. Turvaverkko tekee trampoliinilla hyppimisestä sekä temppujen suorittamisesta turvallista.

Usein kysytyt kysymykset:

Trampoliinilla hyppimiseen liittyy aina riskejä, mutta niitä on mahdollista vähentää huomattavasti omalla toiminnalla. Trampoliini tulisi tarkistaa tasaisin väliajoin, sekä etenkin silloin, kun trampoliini on otettu esimerkiksi talvisäilytyksestä. Mikäli olet ostamassa uutta trampoliinia, valitse tarpeeksi tukeva sekä rungoltaan kestävä trampoliini, jonka mukana toimitetaan myös turvaverkko. Turvaverkko on ehdottoman tärkeä turvallisuustekijä, sillä se estää lapsen putoamisen ja loukkaantumisen esimerkiksi temppuja tehdessä.

Trampoliinin käytössä on hyvä muistaa myös sen turvallinen käyttötapa. Trampoliinilla tulisi hyppiä aina vain yksi lapsi kerrallaan, sillä silloin tapaturmariski on huomattavasti alhaisempi. Myös trampoliinin enimmäiskuormitusrajoja tulisi aina noudattaa.

Lue täältä trampoliinin käytöstä ja turvallisuudesta lisää.

Trampoliini tulisi aina sijoittaa tasaiselle ja vakaalle alustalle. Trampoliinia ei saa koskaan sijoittaa esimerkiksi mäkeen, tai muuten epätasaiselle alustalle. Epätasainen ja kalteva alusta saattaa johtaa trampoliinin metalliosien irtoamiseen, joka puolestaan saattaa johtaa esimerkiksi trampoliinin romahtamiseen.

Trampoliinin jalkojen alle ei tule myöskään sijoittaa esimerkiksi pressua tai puupalikoita, vaan jalat tulee aina sijoittaa tasaiselle ja vakaalle alustalle.

Jokaisella trampoliinilla on juuri niille soveltuva ikäraja. Esimerkiksi pienemmät, sisätiloihin sijoitettavat trampoliinit on usein tarkoitettu nuoremmille lapsille. Ennen trampoliinin ostoa tai käyttöönottoa, tarkista trampoliinikohtaiset ikäsuositukset. Ikäsuositusten noudattaminen vähentää loukkaantumis- ja tapaturmariskiä.

Suuria trampoliineja ei kuitenkaan suositella alle kuusivuotiaille.

Märkää, likaista, rikkinäistä tai tarkistamatonta trampoliinia ei tulisi käyttää. Esimerkiksi sade tekee trampoliinista erittäin liukkaan, jolloin horjahdus- ja liukastumisriski on suurimmillaan.

Trampoliinilta tulisi myös aina poistaa esimerkiksi roskat, lika ja esineet, jotka saattavat olla vaaraksi trampoliinin käyttäjille.

Myöskään tarkistamatonta tai rikkinäistä trampoliinia ei tulisi käyttää. Tarkistamaton trampoliini saattaa olla esimerkiksi ruostunut, jolloin sitä ei ole enää turvallista käyttää.

Trampoliinissa tulisi olla ainakin tukeva turvaverkko, sekä ehjä ja tarpeeksi suuri reunasuojus. Yksi trampoliinin vaarallisimmista alueista on sen reunat; ehjä ja riittävän suuri reunasuojus estää esimerkiksi jalkojen joutumisen jousien väliin.

Turvaverkon tarkoituksena on estää trampoliinilta tippuminen, joka on yksi trampoliinin suurimmista ja yleisimmistä riskeistä.

Parhaiten trampoliinilla tapahtuvia onnettomuuksia voi ehkäistä omalla toiminnalla, sekä sääntöjen noudattamisella. Trampoliinilla ei esimerkiksi tule pomppia kuin yksi henkilö kerrallaan, eikä trampoliinille tule ottaa mitään ylimääräistä pomppimisen ajaksi.

 

Lisää rakastettavia juttuja:

Maidonkeraaja.fisivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme. 

 Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.