FitNord Bounce Trampoliini 366 cm

Kuntokauppa.fi:
4.5/5

FitNord Bounce Trampoliini 366 cm tarjoaa ainutlaatuisen tavan yhdistää kuntoilu ja hauskanpito. Tämä trampoliini on suunniteltu kestämään Pohjoismaiden vaihtelevia sääolosuhteita, kiitos sen laadukkaiden materiaalien ja suunnittelun, joka on tehty Suomessa. Trampoliinin 72 teräsjousta ja galvanoitu runko takaavat, että se kestää käyttöä vuodesta toiseen, tarjoten samalla turvallisen ja miellyttävän hyppyalustan.

Turvallisuus ja kestävyys

Turvallisuus on ollut keskeinen tekijä FitNord Bounce Trampoliinin suunnittelussa. Se täyttää tiukat EU:n turvallisuusstandardit, ja sen 180 cm korkea turvaverkko varmistaa, että hyppijät pysyvät turvallisesti trampoliinin sisällä. Galvanoitu pinnoite rungossa ja jousissa suojaa trampoliinia ruostumiselta ja UV-säteilyn haitallisilta vaikutuksilta, mikä pidentää sen käyttöikää merkittävästi.

Suuri hyppypinta tarjoaa vapauden liikkua

FitNord Bounce Trampoliinin 366 cm halkaisija tarjoaa runsaasti tilaa hyppimiseen, mahdollistaen käyttäjän nauttia liikunnasta ilman ahtauden tunnetta. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin lapsille kuin aikuisillekin, tarjoten turvallisen ympäristön oppia uusia temppuja tai yksinkertaisesti nauttia liikunnan tuomasta ilosta.

Helppo asennus ja siirrettävyys

Yksi FitNord Bounce Trampoliinin parhaista ominaisuuksista on sen helppo asennettavuus. Uudet pikakiinnikkeet tekevät verkon kiinnityksestä ja jousien suojan asennuksesta nopeaa ja vaivatonta. Tämä mahdollistaa trampoliinin siirtämisen eri paikkoihin kotipihassa ilman suurta vaivaa, mikä lisää sen käyttömukavuutta.

FitNord Bounce 366 cm – Laadukas valinta

Valitsemalla FitNord Bounce Trampoliinin 366 cm, saat tuotteen, joka on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan turvallista liikuntaa vuosiksi eteenpäin. Sen moderni muotoilu sopii saumattomasti mihin tahansa ulkotilaan, ja sen kestävät materiaalit takaavat, että se säilyttää ulkonäkönsä ja toimintakykynsä pitkään.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.