FitNord Bounce Trampoliini 305 cm

Kuntokauppa.fi:
5/5

FitNord Bounce Trampoliini 305 cm tarjoaa ainutlaatuisen tavan yhdistää kuntoilu ja hauskanpito. Tämä trampoliini on suunniteltu kestämään Pohjoismaiden vaihtelevia sääolosuhteita, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan ulkoilma-aktiviteetteihin. Sen 305 cm halkaisija tarjoaa runsaasti tilaa hyppelyyn, ja 80 cm korkea runko lisää turvallisuutta tarjoamalla suuren turvaetäisyyden maahan.

Kestävä ja turvallinen valinta

FitNord Bounce Trampoliini on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja korkean suorituskyvyn. Trampoliinin 60 teräsjousta ja galvanoitu runko ovat suunniteltu kestämään Pohjoismaisia sääolosuhteita, kuten kosteutta, pakkasta ja UV-säteilyä. Lisäksi 180 cm korkea turvaverkko ja 100 kg maksimikäyttäjäpaino varmistavat, että hyppiminen on turvallista kaikenikäisille.

Moderni muotoilu ja helppo asennus

FitNord Bounce Trampoliinin moderni ja tyylikäs muotoilu sopii saumattomasti mihin tahansa ulkotilaan. Trampoliinin asentaminen ja siirtäminen on tehty vaivattomaksi pikakiinnikkeiden ja kätevien klipsujen ansiosta, jotka nopeuttavat verkon ja suojien kiinnitystä.

Suuri halkaisija tarjoaa enemmän hauskuutta

Trampoliinin suuri halkaisija mahdollistaa monipuolisemmat hyppytemput ja tarjoaa enemmän tilaa liikkumiseen. Tämä tekee FitNord Bounce Trampoliinista 305 cm ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia trampoliinihyppelyn tuomasta adrenaliinista ja ilosta.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.