BERG Champion Regular Trampoliini 330 cm + Deluxe-turvaverkko

/5

BERG Champion Regular 330 on huippulaatuinen, kestävä ja turvallinen trampoliini, joka tarjoaa unohtumatonta hyppynautintoa koko perheelle. Sen halkaisija on 330 cm, joten se sopii hyvin myös pienempiin pihoihin. BERG Championin innovatiivinen AirFlow-hyppymatto ja erikoispitkät TwinSpring Gold -jouset takaavat korkeat ja mukavat hypyt. Tämän trampoliinin mukana toimitetaan itsestään sulkeutuva Deluxe-turvaverkko, joka lisää turvallisuutta.

AirFlow-hyppymaton ansiosta trampoliini päästää 50 % enemmän ilmaa läpi kuin tavalliset hyppymatot, mikä vähentää ilmanvastusta ja mahdollistaa entistä korkeammat hypyt. Erikoispitkät, V-muotoon asennetut TwinSpring Gold -jouset puolestaan laajentavat ”parasta hyppyaluetta”, joten hyvän pompun saa myös lähempänä reunoja.

Trampoliinin kestävyys on taattu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla rungolla, joka on testattu 500 kg kuormalla. Trampoliinin rungolla on jopa 13 vuoden takuu, jousilla 5 vuoden takuu ja hyppymatolla, turvaverkolla ja reunapehmusteella 2 vuoden takuu.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.