BERG Favorit Trampoliini 270 cm + Turvaverkko arvostelu

Kuntokauppa.fi:
5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Johdanto

BERG Favorit 270 cm on pyöreä ja jalallinen trampoliini, jonka valmistuksessa on panostettu laatuun, kestävyyteen ja turvallisuuteen. Tämä trampoliini on suunniteltu tarjoamaan koko perheelle turvallisia ja hauskoja hetkiä ulkona. Tässä artikkelissa käymme läpi kaikki tämän tuotteen tärkeimmät ominaisuudet ja edut, jotta voit tehdä tietoon perustuvan ostopäätöksen.

Laadukas ja kestävä rakenne

BERG Favorit Trampoliini 270 cm + Turvaverkko on rakennettu kestämään kovaa käyttöä. Sen runko on valmistettu galvanoidusta ja jauhemaalatusta teräksestä, mikä tekee siitä erityisen kestävän. Rungon vahvuus on testattu jopa 350 kg kuormalla, joten voit olla varma, että trampoliini kestää vuosien käytön.

48 kpl erityisvahvoja Goldspring Solo -teräsjousia kiinnittää hyppymaton runkoon, tarjoten erinomaisen kimmoisuuden. Jouset on galvanoitu sekä sisä- että ulkopuolelta, mikä lisää niiden säänkestävyyttä ja pidentää käyttöikää.

Turvallisuus ensimmäisenä

Turvallisuus on otettu huomioon kaikissa BERG Favorit trampoliinin yksityiskohdissa. Trampoliinissa on paksu ja tiiviisti paikallaan pysyvä suojapehmuste, joka peittää jouset ja estää käyttäjän jalkojen juuttumisen. Tämä tekee trampoliinin käytöstä huoletonta ja turvallista, erityisesti lapsille.

Turvaverkko on itsestään sulkeutuva, mikä estää sen jäämisen vahingossa auki. Tämä ominaisuus lisää turvallisuutta merkittävästi, sillä lapset eivät voi pudota trampoliinilta hyppimisen aikana. Verkon runkoputket ovat pehmustettuja, mikä lisää käyttömukavuutta ja suojaa käyttäjiä törmäyksiltä.

Helppo koota ja asentaa

BERG Favorit Trampoliini 270 cm + Turvaverkko on helppo koota ja asentaa. Paketin mukana toimitetaan selkeät ohjeet ja tarvittavat työkalut, joten kokoaminen sujuu vaivattomasti. Paras alusta trampoliinille on pehmeä nurmikko, hiekka tai puru, mikä varmistaa, että trampoliini pysyy tukevasti paikallaan käytön aikana.

Testivoittaja ja erinomainen hinta-laatusuhde

BERG Favorit on saanut ainoana trampoliinina täydet 5/5 pistettä ruotsalaisessa testivertailussa. Tämä tunnustus kertoo trampoliinin erinomaisesta hinta-laatusuhteesta, turvallisuudesta ja laadukkaasta viimeistelystä. Testivoittajana BERG Favorit erottuu edukseen monien muiden markkinoilla olevien trampoliinien joukosta.

Laaja takuu

BERG Favorit Trampoliini 270 cm + Turvaverkko tarjoaa laajan takuun, joka kertoo paljon tuotteen laadusta ja kestävyydestä. Rungolla on kotikäytössä 8 vuoden takuu, kun tuote rekisteröidään valmistajan verkkosivuilla. Jousilla, hyppymatolla, turvaverkolla ja reunapehmusteella on 2 vuoden takuu. Ilman rekisteröintiä rungon takuu on 5 vuotta.

Käyttäjäystävälliset ominaisuudet

Trampoliinin halkaisija on 270 cm ja hyppymaton halkaisija 194 cm, mikä tarjoaa riittävästi tilaa hyppyihin ja temppuihin. Trampoliinin kokonaiskorkeus on 250 cm ja sisäänmenokorkeus 70 cm, joten se sopii hyvin erilaisiin pihoihin. Trampoliinin UV-suojatut PVC-reunapehmusteet ovat paksuja ja leveitä, tarjoten lisäsuojaa hyppääjille.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.