EXIT Tiggy Trampoliini ja Turvaverkko 140 cm arvostelu

Jollyroom.fi:
4/5

EXIT Tiggy Trampoliini Ja Turvaverkko 140 cm on ihanteellinen valinta perheen pienimmille, tarjoten turvallisen ja hauskan tavan purkaa energiaa sekä sisällä että ulkona. Tämän pyöreän trampoliinin suunnittelussa on keskitytty erityisesti turvallisuuteen ja kestävyyteen, mikä tekee siitä loistavan lisän mihin tahansa kotiin tai puutarhaan.

Kestävä ja turvallinen rakenne

EXIT Tiggy trampoliinin runko on valmistettu galvanoidusta teräksestä, mikä takaa tuotteen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Perinteisten jousien sijaan trampoliini hyödyntää kuminauhoja, jotka tarjoavat pehmeämmän ja turvallisemman pomppimiskokemuksen. Lisäksi turvaverkko ympäröi koko trampoliinin, varmistaen, että lapset pysyvät turvallisesti alueella pomppiessaan.

Sopii kaikenikäisille

Vaikka tuotteen enimmäiskuormitus on 25 kg, mikä tekee siitä ihanteellisen 3–5-vuotiaille lapsille, EXIT Tiggy Trampoliini Ja Turvaverkko 140 cm tarjoaa hauskuutta ja aktiivista leikkiä kaikenikäisille lapsille. Sen CE-merkintä takaa, että trampoliini täyttää tiukat turvallisuusstandardit.

Helppohoitoinen ja kestävä

Trampoliinin kunto ja kiinnitykset on helppo tarkistaa säännöllisesti, ja mahdolliset rikkinäiset osat, kuten verkko tai runkosuoja, on helppo vaihtaa. Tämä takaa, että EXIT Tiggy Trampoliini Ja Turvaverkko 140 cm pysyy turvallisena käyttää vuodesta toiseen.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.