NENO Claro Maidonkerääjät 2-pack

Jollyroom.fi:
4.5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Kun puhumme NENO Claro Maidonkerääjät 2-pack:sta, puhumme suuresta avusta äideille vauva-arjen keskellä. Ne ovat erinomainen ratkaisu erityisesti imettäville äideille, jotka haluavat talteen jokaisen arvokkaan maitotipan vähentäen samalla maitotahrojen määrää vaatteissaan. Nämä maidonkerääjät, joihin mahtuu yhteensä 80 ml maitoa (40 ml per kerääjä), ovat käytännöllisiä ja hienovaraisia, mahdollistaen niiden käytön missä ja milloin vain. Ne voi asettaa huomaamattomasti rintaliivien sisään, eikä niitä erota vaatteiden alta.

Silikonista valmistetut NENO Claro Maidonkerääjät ovat tiiviit ja vuotamattomat, mitä korostaa tuotteen muotoilu, joka takaa sen, että vaatteet pysyvät tahrattomina. Tämän lisäksi ne ovat helppoja puhdistaa, mikä on olennainen osa tuotteen hygieenisyyttä ja käytännöllisyyttä. Toisin sanoen, voimme keskittyä hetkeen vauvan kanssa ilman huolta maidon valumisesta ja sen aiheuttamista ylimääräisistä pesukierroksista.

Arki yksinkertaisemmaksi hygieenisellä valinnalla

NENO Claro Maidonkerääjät 2-pack on suunniteltu huomioimaan niin äidin kuin vauvankin terveys ja hyvinvointi. Silikonimateriaali on turvallinen ja hellävarainen sekä iholla että käytössä. Samalla on tärkeää muistuttaa, että hygieniasyistä tuotteen palautusoikeus raukeaa pakkauksen avaamisen myötä. Tämä korostaa entisestään tuotteen henkilökohtaista ja intiimiä luonnetta. Valmistaja tarjoaa lisätietoa palautusoikeudesta asiakaspalvelusivuillaan, mikä on avuksi ennen ostoksen tekemistä.

NENO Claro Maidonkerääjät 2-pack täyttävät äidin tarpeet tarjoten samalla käytännöllisyyttä ja huomaamattomuutta arjen keskelle, olipa kyse sitten kotona olosta tai julkisilla paikoilla liikkumisesta.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.