Babyono Maidonkerääjä Silikoni

Jollyroom.fi:
4.5/5

Babyono Maidonkerääjä Silikoni tarjoaa äideille elegantin ja toimivan ratkaisun maidonkeruuseen imetyksen aikana. Tämän pehmeästä, BPA-vapaasta silikonista valmistetun alipainepumpun avulla voit vaivattomasti kerätä toisesta rinnasta vuotavan maidon imettäessäsi tai pumpatessasi toista rintaa. Kevyen ja kompaktin muotoilunsa ansiosta maidonkerääjä on huomaamaton, ja se sopii ergonomisesti rintaan, tehden sen käytöstä miellyttävän kokemuksen.

Monipuolinen Kumppani Arjen Imetykseen

Mukana tuleva kätevä kansi tekee Babyono Maidonkerääjästä Silikonista loistavan kumppanin myös liikkuvaan arkeen. Astia on näppärä pakata mukaan hoitolaukkuun, ja kannen ansiosta ei tarvitse huolehtia vuodoista. Huomioithan, että hygieniasyistä tuotteella ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen. Yksityiskohtaisemmat tiedot palautusoikeudesta löytyvät merkin asiakaspalvelusivuilta.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.