Beemoo CARE Horigen Puettava Maidonkerääjä

/5

Kun puhutaan imetyksen aikaisista haasteista, yksi yleisimmistä on rintojen epätasapainoinen täyttyminen. Tähän onneksi tarjoaa ratkaisun Beemoo CARE Horigen Puettava Maidonkerääjä. Tämä tuote mahdollistaa toisen rinnan tyhjentämisen imettäessä tai pumpatessa toisesta, tehden imetyksestä entistä mukavamman kokemuksen. Yksinkertaisesti puristamalla maidonkerääjän laitoja, maito alkaa virrata säiliöön.

Turvallisuus ja käytettävyys

Beemoo CARE Horigen Puettava Maidonkerääjä on suunniteltu äitien ja vauvojen hyvinvoinnin huomioiden. Se ei sisällä BPA:ta, joten voit olla varma, että se on turvallinen sekä sinulle että lapsellesi. Helppokäyttöisyyden ansiosta maidonkerääjä on kätevä ottaa mukaan ja käyttää missä ja milloin vain. Lisäksi pakkaukseen sisältyy 10 liivinsuojaa, jotka takaavat, ettei maito pääse vuotamaan vaatteisiisi.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.