Beemoo Raise i-Size Istuinkoroke arovstelu

Jollyroom.fi:
5/5

Beemoo Raise i-Size Istuinkoroke on suunniteltu tarjoamaan turvallisen ja mukavan matkustuskokemuksen kasvaville lapsille. Tämä istuinkoroke yhdistää innovatiivisen suunnittelun ja korkeimmat turvallisuusstandardit, tehden siitä erinomaisen valinnan perheille, jotka haluavat varmistaa lastensa turvallisuuden ja mukavuuden matkojen aikana. Tässä artikkelissa käsitellään Beemoo Raise i-Size Istuinkorokkeen keskeisiä ominaisuuksia ja etuja.

Turvallisuus ennen kaikkea

i-Size ja UN R129 hyväksynnät

Beemoo Raise i-Size Istuinkoroke on saanut sekä i-Size:n että UN R129:n hyväksynnät, mikä tarkoittaa, että se täyttää tiukimmat turvallisuusvaatimukset. i-Size-standardin mukainen hyväksyntä takaa, että istuinkoroke tarjoaa parhaan mahdollisen suojan lapselle sivutörmäyksissä ja muissa onnettomuustilanteissa. UN R129:n hyväksyntä puolestaan varmistaa, että istuinkoroke on testattu ja todettu turvalliseksi eri törmäystesteissä.

ISOFIX-asennus

Istuinkorokkeen ISOFIX-asennus tekee sen kiinnittämisestä autoon äärimmäisen helppoa ja turvallista. ISOFIX-varret ovat säädettävissä, mikä mahdollistaa istuinkorokkeen optimaalisen kiinnittämisen eri autoihin. Tämä vähentää väärinasennuksen riskiä, joka on yksi yleisimmistä syistä lasten turvaistuimien tehottomuuteen onnettomuustilanteissa.

Käyttömukavuus ja helppo ylläpito

Irrotettava ja pestävä päällinen

Beemoo Raise i-Size Istuinkoroke on varustettu kankaisella päällisellä, joka voidaan irrottaa ja pestä käsin. Päällisen pesu onnistuu alle 30 ºC lämpötilassa, mikä tekee sen ylläpidosta helppoa ja kätevää. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä, sillä lasten istuimet altistuvat usein erilaisille tahroille ja likaantumiselle.

Kevyt ja siirrettävä

Istuinkoroketta on helppo siirrellä autosta toiseen, mikä tekee siitä erittäin käytännöllisen perheille, jotka käyttävät useampaa ajoneuvoa. Sen kevyt rakenne ja yksinkertainen asennusprosessi tekevät siitä ihanteellisen valinnan monipuoliseen käyttöön.

Kasvaville lapsille suunniteltu

Laaja ikäsuositus

Beemoo Raise i-Size Istuinkoroke on suunniteltu 4–12-vuotiaille lapsille, mikä tekee siitä pitkäaikaisen investoinnin perheille. Sen säädettävät ominaisuudet mahdollistavat istuimen mukauttamisen lapsen kasvaessa, mikä lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta eri ikäkausina.

Maksimipituus ja -paino

Istuinkoroke soveltuu lapsille, joiden enimmäispituus on 150 cm ja enimmäiskuormitus 36 kg. Tämä laaja kokovalikoima tarkoittaa, että istuin voi kasvaa lapsen mukana, tarjoten aina optimaalisen tuen ja suojan.

Käyttöohjeet ja huolto

Asennus ja irrotus

Beemoo Raise i-Size Istuinkoroke on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Asennus tapahtuu ISOFIX-kiinnikkeillä ja kolmipistevaljailla, mikä takaa tukevan ja turvallisen kiinnityksen. Istuimen irrottaminen on myös yksinkertaista, sillä käyttäjän tarvitsee vain painaa ISOFIX-avauksen kytkintä molemmilta puolilta ja vetää istuin ulos.

Päivittäinen huolto

Istuimen päivittäinen huolto on tärkeää turvallisuuden ja mukavuuden takaamiseksi. Suositellaan tarkistamaan istuin säännöllisesti, erityisesti onnettomuuksien jälkeen, jolloin istuin tulee vaihtaa uuteen. Istuimen muovi- ja vyöosat voidaan puhdistaa kostealla sienellä tai liinalla, ja tahrat voidaan poistaa lempeästi lämpimällä vedellä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.