Graco Korotusistuin Booster Max arvostelu

Karkkainen.com:
4.5/5

Erinomainen valinta vanhemmille

Graco Korotusistuin Booster Max on suunniteltu lapsille, jotka ovat 7-12 vuoden ikäisiä ja 137-150 cm pitkiä. Tämä korotusistuin on erinomainen valinta vanhemmille, jotka etsivät turvallista ja mukavaa ratkaisua lapsilleen. Graco on tunnettu korkealaatuisista lasten turvaistuimista, ja Booster Max ei ole poikkeus.

Booster Max on erittäin kevyt, painaen vain alle 3 kg, mikä tekee siitä helpon siirtää autosta toiseen. Tämä on erityisen kätevää perheille, jotka käyttävät useampaa ajoneuvoa. Istuin asennetaan kasvot menosuuntaan, mikä on turvallisin vaihtoehto tämän ikäisille lapsille.

Monipuoliset ominaisuudet

Graco Korotusistuin Booster Max sopii jokaiseen autoon, kiitos sen säädettävien ISOFIX-liitinten. Näiden avulla istuin pysyy vakaasti paikallaan myös silloin, kun se ei ole käytössä. Tämä lisää turvallisuutta, sillä istuin ei pääse liikkumaan auton sisällä.

Mukavuus on tärkeässä roolissa Booster Maxissa. Pehmustetut käsinojat ja kaksi ulosvedettävää mukitelinettä tekevät matkustamisesta miellyttävää lapselle. Lisäksi 3-pisteturvavyö ja intuitiivinen vyöohjain varmistavat, että lapsi on aina turvallisesti kiinnitettynä istuimeen.

Helppokäyttöisyys ja huolto

Graco Korotusistuin Booster Maxin istuinsuoja on irrotettava ja konepestävä, mikä tekee sen puhdistamisesta vaivatonta. Tämä on erityisen tärkeää lapsiperheille, joissa istuin voi helposti likaantua. Istuimen kevyt rakenne, vain 2.7 kg, mahdollistaa sen helpon siirtämisen ajoneuvosta toiseen.

Booster Max täyttää EU:n R129 turvallisuusstandardit, mikä takaa sen korkeimman mahdollisen turvallisuustason. ISOFIX-liittimet ovat värikoodattuja, mikä tekee asennuksesta yksinkertaista ja nopeaa. Tämä istuin on suunniteltu tarjoamaan sekä turvallisuutta että mukavuutta jokaisella matkalla.

Käyttöohjeet

Graco Korotusistuin Booster Max on helppo asentaa ja käyttää. Vaikka auton turvavyö on pääasiallinen kiinnitystapa, ISOFIX-liittimet tuovat lisää vakautta. Tämä tarkoittaa, että istuin pysyy tukevasti paikallaan myös silloin, kun se ei ole käytössä. Istuimen pehmustettu istuinosa ja käsinojat takaavat mukavan matkustuskokemuksen, vaikka matka olisi pitkäkin.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.