Disney Mikki Hiiri Bubbles Istuinkoroke arvostelu

Jollyroom.fi:
5/5

Mikki Hiiren viehätys

Disney Mikki Hiiri Bubbles -istuinkoroke on loistava valinta kasvaville lapsille. Tämä istuinkoroke ei ainoastaan tarjoa turvallisuutta, vaan tuo myös ripauksen Mikki Hiiren viehätystä matkantekoon. Lasten rakastama Mikki Hiiri -kuviointi tekee tästä istuinkorokkeesta houkuttelevan ja hauskan vaihtoehdon perheen pienimmille. Kuviointi on ilo silmälle ja samalla muistuttaa turvallisuuden tärkeydestä.

Disney Mikki Hiiri Bubbles -istuinkorokkeen yksi suurimmista eduista on sen mukavuus. Istuin on pehmeä ja ergonomisesti muotoiltu, jotta lapsi voi matkustaa mukavasti pidemmilläkin matkoilla. Tämä koroke on suunniteltu erityisesti kasvot menosuuntaan päin asennettavaksi, mikä tarjoaa lisäturvaa ja näkyvyyttä matkustajalle.

Käytännöllisyyttä ja helppoutta

Yksi tämän istuinkorokkeen parhaita ominaisuuksia on sen helppokäyttöisyys. Irrotettava päällinen tekee istuimen puhdistamisesta vaivatonta, mikä on suuri etu, kun matkustetaan lasten kanssa. Käytännöllisyys ei kuitenkaan lopu tähän – istuinkoroke on myös kevyt ja helposti mukana kannettava. Tämä tekee siitä kätevän vaihtoehdon esimerkiksi autonvaihdossa tai matkustettaessa.

Asennus on tehty helpoksi kolmipistevyön avulla, mikä varmistaa, että istuinkoroke pysyy tukevasti paikallaan. Tämä Disney Mikki Hiiri Bubbles -istuinkoroke on myös UN R129 -hyväksytty, mikä takaa sen täyttävän tiukat turvallisuusvaatimukset. Enimmäiskuormitus on 36 kg, joten se sopii erinomaisesti 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.