Kinderkraft Auton istuin I-BOOST arvostelu

Pinkorblue.fi:
4.5/5

Kinderkraft Auton istuin I-BOOST on suunniteltu erityisesti lapsille, jotka ovat kasvaneet ulos perinteisestä turvaistuimesta mutta eivät ole vielä tarpeeksi suuria käyttämään pelkkää turvavyötä. Tämä istuin täyttää viimeisimmän i-Size turvallisuusstandardin R129 vaatimukset ja tarjoaa mukavuutta ja turvaa niin lyhyille kuin pitkille matkoille.

Turvallisuus ja sertifikaatit

Kinderkraft Auton istuin I-BOOST täyttää i-Size turvallisuusstandardin R129 vaatimukset, mikä tarkoittaa, että se on läpäissyt tiukat testit ja tarjoaa korkeatasoista turvallisuutta. Tämä istuin on suunniteltu käytettäväksi 135 – 150 cm:n pituisille lapsille, mikä varmistaa, että se tarjoaa sopivan suojan ja mukavuuden eri ikäisille ja kokoisille lapsille.

ISOFIX ja turvavyökiinnitys

I-BOOST voidaan kiinnittää joko ISOFIX-järjestelmällä tai auton omalla turvavyöllä, mikä tekee siitä erittäin monikäyttöisen ja sopivan erilaisiin autoihin. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, jos istuinta tarvitsee siirtää autosta toiseen usein, esimerkiksi vanhempien ja isovanhempien autojen välillä.

Ergonomia ja mukavuus

Kinderkraft Auton istuin I-BOOST on suunniteltu erityisesti mukavuutta ajatellen. Istuimessa on kaksi mukavaa käsinojaa, jotka lisäävät matkustusmukavuutta ja mahdollistavat ergonomisen asennon autossa. Tämä on tärkeää erityisesti pitkillä matkoilla, jolloin lapsen on voitava istua mukavasti ja turvallisesti.

Laaja ja pehmeä istuin

Istuimen leveys ja syvyys on suunniteltu niin, että se tarjoaa riittävästi tilaa vanhemmillekin lapsille. Lisäksi istuimessa on ylimääräinen kerros pehmeää muistivaahtoa, joka parantaa mukavuutta ja tekee matkustamisesta miellyttävämpää.

Helppokäyttöisyys

Yksi Kinderkraft Auton istuin I-BOOST:n suurimmista eduista on sen helppokäyttöisyys. Istuimen kevyt rakenne, vain 2,5 kg, tekee sen siirtämisestä autosta toiseen vaivatonta. Myös kiinnitys onnistuu nopeasti ja helposti joko ISOFIX-järjestelmällä tai turvavyöllä, mikä lisää käyttömukavuutta.

Irrotettava ja pestävä päällinen

I-BOOST:in päällinen on helposti irrotettava ja konepestävä 30°C:ssa. Tämä ominaisuus auttaa pitämään istuimen puhtaana ja raikkaana pitkään, mikä on erityisen hyödyllistä, kun lapsi matkustaa usein ja istuin altistuu likaantumiselle.

Mitat ja paino

Kinderkraft Auton istuin I-BOOST on mitoiltaan seuraava:

  • Leveys (ulkoa): 41,5 cm
  • Pituus (sisäpuolella): 41 cm
  • Leveys (sisäpuolella) (istuin): 30 cm
  • Pituus (sisäpuolella) (istuin): 38 cm
  • Käsinojien välinen etäisyys (sisäpuolella): 35,5 cm
  • Istuimen pituus ISOFIX-liitokset ulkona: 51,5 cm
  • Käsinojien korkeus: 20 cm
  • Tuotteen paino: 2,5 kg

Nämä mitat takaavat, että istuin on sopivan kokoinen eri ikäisille lapsille ja mahtuu hyvin erilaisiin autotyyppeihin.

Materiaalit ja hoito

Istuimen materiaalit ovat kestäviä ja laadukkaita:

  • Materiaali: 100 % muovia
  • Päällystemateriaali: 100 % polyesteriä

Hoito-ohjeet ovat yksinkertaiset: päällyksen voi pestä koneessa 30°C:ssa, mikä helpottaa istuimen puhtaanapitoa.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.