Beemoo Flexi Travel 3 Yhdistelmävaunut

Jollyroom.fi:
5/5

Kun puhumme lastenvaunuista, jotka yhdistävät tyylikkyyden ja käytännöllisyyden, Beemoo Flexi Travel 3 Yhdistelmävaunut tulevat ensimmäisenä mieleen. Tämän vaunumallin suunnittelussa on otettu huomioon sekä lapsen että työntäjän mukavuus, ja lopputulos on vaikuttava.

Vaunujen kevyt alumiinirunko taittuu kätevästi pieneen tilaan, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan matkoille koko perheen kanssa. All-Round-jousitus, säädettävä työntöaisa ja mukinpidike takaavat, että työntäminen on nautinnollista ja helppoa. Istuinosa on käännettävä ja sen voi säätää kolmeen eri asentoon, mikä takaa lapselle mukavuuden kaikissa tilanteissa. Lisäksi reilunkokoinen kuomu suojaa lasta tehokkaasti tuulelta ja auringolta. Vaunukoppa on suojaava ja sen voi peittää kannella tuulisinä päivinä, pitäen lapsen suojassa ja mukavassa.

Erityisen maininnan ansaitsee myös vaunujen monipuolisuus. Erikseen myytävän adapterin avulla Beemoo Flexi Travel 3 Yhdistelmävaunut voidaan muuntaa Travel System -vaunuiksi. Turvakaukalon kiinnittäminen vaunuihin on tehty erittäin yksinkertaiseksi: vain yhdellä klikkauksella, ja lapsi on turvallisesti vaunuissa.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.