UPPAbaby RIDGE Yhdistelmävaunut arvostelu

Jollyroom.fi:
4.5/5

UPPAbabyn näppärät juoksurattaat, RIDGE-malli, on suunniteltu aktiiviseen perhe-elämään. Nämä yhdistelmävaunut tarjoavat erinomaisen käyttökokemuksen erilaisissa maastoissa, ja niiden toiminnalliset sekä säädettävät ominaisuudet tekevät vaunukävelyistä mukavia sekä sinulle että lapsellesi.

UPPAbaby RIDGE – Ominaisuudet ja toiminnallisuus

Säädettävä työntöaisa ja turvallisuus

UPPAbaby RIDGE Yhdistelmävaunut on varustettu säädettävällä työntöaisalla, jossa on kätevä rannehihna. Tämä ominaisuus varmistaa, että työntömukavuus on optimaalinen eri pituisille vanhemmille, ja rannehihna tuo lisäturvaa erityisesti juostessa.

Monipuoliset pyörät ja jarrujärjestelmä

Lukittavat ja kääntyvät etupyörät mahdollistavat vaunujen helpon käsiteltävyyden eri maastoissa. Etupyörien kääntö- ja lukitusmekanismi tekee siirtymisestä kävelystä juoksuun sujuvaa ja turvallista. Lisäksi vaunujen levyjarrujärjestelmä tarjoaa luotettavaa suorituskykyä, erityisesti alamäissä juostessa.

Mukava ja turvallinen istuinkokemus

UPPAbaby RIDGE -vaunujen syvä, leveä ja pehmustettu istuin tarjoaa lapsellesi mukavan ja turvallisen paikan matkan ajaksi. Istuimen säädettävä selkänoja mahdollistaa vaivattoman siirtymisen istuma-asennosta makuuasentoon, joten lapsesi voi nauttia sekä maisemien katselusta että mukavista päiväunista.

Käytännölliset lisäominaisuudet

Pidennettävä kuomu ja aurinkosuoja

RIDGE-vaunujen pidennettävä kuomu, jossa on SPF 50+ aurinkosuoja, tarjoaa erinomaisen suojan auringon haitallisilta säteiltä. Kuomussa oleva tuuletusikkuna lisää ilmanvaihtoa, pitäen lapsesi viileänä ja mukavana kuumina päivinä. Voit helposti kurkistaa lapsesi perään kuomun yläosassa olevan kurkistusikkunan kautta.

Helppo taitto ja säilytys

UPPAbaby RIDGE Yhdistelmävaunut on suunniteltu helppoa taittamista ja säilytystä silmällä pitäen. Yksinkertaisella yhdellä kädellä tehtävällä painalluksella ja kiertoliikkeellä voit taittaa vaunut nopeasti ja helposti, ja ne pysyvät pystyasennossa taitettuna, mikä helpottaa säilytystä.

Mukautettavuus ja monipuolisuus

Adapterit ja vaunukoppa

Paketin mukana tulevat adapterit ja vaunukoppa tekevät UPPAbaby RIDGE -vaunuista täydelliset yhdistelmävaunut, joita voi käyttää heti lapsen synnyttyä. Vaunukopassa on rei’itetty patja sekä hengittävä alusta, jotka luovat miellyttävän ja turvallisen lepopaikan vastasyntyneelle. Vaunukopan kuomussa on vetoketju, joka voidaan avata ilmanvaihdon lisäämiseksi. Irrotettava aurinkosuoja, jossa on SPF 50+ -aurinkosuojakerroin, pitää lapsesi suojattuna auringon haitallisilta säteiltä.

Simple Foot Brake System

Rattaiden jarrujärjestelmä on helppokäyttöinen ja luotettava. Punaisella polkimella lukitset rattaat paikalleen, ja vihreällä polkimella vapautat ne. Tämä järjestelmä on yhtä yksinkertainen käyttää kuin se on nähdä.

UPPAbabyn tarina

UPPAbaby perustettiin vuonna 2006, kun perustajaperhe huomasi tarpeen käytännöllisille, korkealaatuisille vauvanvaunuille. Yritys syntyi tarpeesta ja mahdollisuudesta tarjota markkinoille vaunuja, jotka ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä. UPPAbaby on kasvanut orgaanisesti ja työllistää nykyään yli 175 henkilöä, myyden vaunuja, turvaistuimia ja muita lastentarvikkeita ympäri maailmaa.

Yhteistyö Jollyroom.fi:n kanssa

Teemme yhteistyötä Jollyroom.fikanssa tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen valikoiman UPPAbaby-tuotteita. Jollyroom.fi tarjoaa laajan valikoiman lasten tuotteita, ja heidän kauttaan löydät myös UPPAbaby RIDGE Yhdistelmävaunut, jotka ovat erinomainen valinta aktiiviseen perhe-elämään.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivia yhdistelmävaunuja?

Tutustu Jollyroomin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopivat yhdistelmävaunut edulliseen hintaan.