Lionelo Yhdistelmävaunut Amber 2 in 1

Pinkorblue.fi:
5/5

Amber 2 in 1 -yhdistelmärattaat tarjoavat optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden lapsellesi syntymästä jopa 22 kilon painoon asti. Monipuolinen rattaat-kantokoppa-setti mahdollistaa mukavat kävelyretket naapurustossa sekä pidemmät retket. Rattaiden säädettävä istuin mahdollistaa lapsesi kuljetuksen sekä kasvot menosuuntaan että vanhempaa kohti, tarjoten joustavuutta ja vuorovaikutusta.

Amber 2 in 1 -rattaat on suunniteltu lapsesi mukavuutta ajatellen. Kolmiportaisen säätömekanismin ansiosta istuimen asentoa voidaan vaihtaa makuuasennosta istuma-asentoon. Vaunujen kankaat ovat kulutusta ja venymistä kestäviä, mutta myös helliä lapsen iholle. Ne ovat helposti puhdistettavissa, joten rattaiden ylläpito on vaivatonta.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.