Lansinoh Maidonkerääjä Silikoni

Karkkainen.com:
4.5/5

Imetysaika on monille äideille erityisen tärkeää ja haastavaa aikaa. Lansinoh Maidonkerääjä Silikoni on suunniteltu helpottamaan tätä ajanjaksoa tarjoamalla ratkaisu arjen pieniin haasteisiin. Tiedämme, kuinka tärkeää jokainen tippa äidinmaitoa on lapselle, ja Lansinohin silikoninen alipainepumppu varmistaa, että yksikään tippa ei mene hukkaan. Se kerää tehokkaasti maidon, jota saattaa valua toisesta rinnasta imetettäessä tai pumpatessasi toista.

Helppokäyttöisyys ja monikäyttöisyys etusijalla

Lansinoh Maidonkerääjä Silikoni ei ole ainoastaan tehokas, vaan myös huomaamaton käytössä. Sen pienikokoinen rakenne mahdollistaa sen, että se mahtuu vaivatta mukaan hoitolaukkuun ja on aina käytettävissä tarvittaessa. Maidonkerääjä on suunniteltu niin, että se pysyy paikallaan luonnollisesti syntyvän alipaineen ansiosta, vapauttaen kädet muihin askareisiin. Lisäominaisuutena maidonkerääjässä on nauha, josta sen voi ripustaa kaulaan, tarjoten lisävarmuutta käytön aikana.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.