Medela Maidonkerääjä

Jollyroom.fi:
4.5/5

Miellyttävä ja huomaamaton maidonkerääjä on helppo käyttää

Medela Maidonkerääjä on helppo ja huomaamaton tapa kerätä maitoa talteen. Maitoa heruu imettäessä tai pumpatessa yleensä myös toisesta rinnasta, silloin maidonkerääjä on mainio apukeino saada kaikki pisarat käyttöön.

Käytä maidonkerääjää toisessa rinnassa imetättäessäsi tai pumpatessasi, ja saat maitoa talteen vauvaasi varten.

Tiiviytensä vuoksi sen käyttöä pitkiä aikoja kerrallaan ei suositella, mutta sen muodostaman pienen alipaineen avulla saat samalla ärsytettyä nänniä nousemaan imetystä varten tai jopa herutettua täysistä rinnoista “liiallisen” etumaidon pois ennen imetystä heittämättä sitä hukkaan.

Ennen käyttöä: Pese maidonkerääjä ennen käyttöönottoa. Huuhtele käytön heti jälkeen kylmällä vedellä. Pese lämpimällä vedellä, miedolla astianpesuaineella. Huuhtele huolellisesti pesun jälkeen. Tuote kestää noin 3 minuutin keittämisen runsaassa vedessä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.