Axkid Wolmax arvostelu

Jollyroom.fi:
4/5

Turvallisuus ensin

Axkid Wolmax on yksi markkinoiden turvallisimmista ja edullisimmista turvaistuimista. Tämä ruotsalaisen turvateknologian mestariteos on saanut Plustest-sertifikaatin, joka on yksi maailman tiukimmista kolaritesteistä. Tämä sertifikaatti takaa, että Axkid Wolmax tarjoaa huipputason suojaa lapsellesi.

Selkä menosuuntaan matkustaminen on jopa viisi kertaa turvallisempaa kuin kasvot menosuuntaan matkustaminen. Tämä johtuu siitä, että törmäysvoimat jakautuvat tasaisemmin ja niska on paremmin suojattu. Axkid Wolmax tarjoaa tämän turvallisuuden aina 125 cm:n ja 25 kg:n asti, mikä tarkoittaa, että lapsesi voi matkustaa turvallisesti jopa 6-7 vuoden ikään asti.

Mukavuus ja käytännöllisyys

Axkid Wolmax ei ole pelkästään turvallinen, vaan myös erittäin mukava ja käytännöllinen. Istuimen suunnittelussa on otettu huomioon lapsen mukavuus ja vanhempien arkipäivän tarpeet. Istuimessa on kolme kiinteää asentoa pääntuelle ja kaksi säädettävää kallistusasentoa, mikä mahdollistaa istuimen mukautumisen lapsesi kasvaessa. Lisäksi, jos tarvitaan lisäkallistusta, kallistuskiila on erinomainen lisä.

Axkid Wolmax on myös kevyt, painaen alle 10 kg. Tämä tekee siitä helpon siirtää autosta toiseen, mikä on suuri etu perheille, jotka käyttävät useita ajoneuvoja. Istuin on varustettu joukolla ankkurinauhoja, jotka tekevät asennuksesta helppoa ja nopeaa. Jos istuinta on tarpeen siirtää säännöllisesti, ylimääräisten ankkurinauhojen hankkiminen voi tehdä prosessista vieläkin sujuvampaa.

Tilava ja kompakti

Axkid Wolmax tarjoaa lapsellesi tilavan ja mukavan istuimen, joka sopii lapsille, joiden pituus on jopa 125 cm. Huolimatta tilavasta sisustuksesta, istuimessa on ohut muotoilu, mikä tarkoittaa, että se mahtuu sekä pienempiin että suurempiin autoihin. Tämä tekee Axkid Wolmaxista erittäin monipuolisen valinnan eri perheille ja ajoneuvotyypeille.

Istuimen päällinen on helposti irrotettavissa ja konepestävä 30 asteessa, mikä tekee sen puhdistamisesta vaivatonta. Tämä käytännöllisyys yhdistettynä tilavaan ja mukavaan suunnitteluun tekee Axkid Wolmaxista erinomaisen valinnan perheille, jotka arvostavat sekä mukavuutta että helppokäyttöisyyttä.

Huippulaatuinen turvajärjestelmä

Axkid Wolmax on varustettu huippulaatuisella sisäisellä turvavyöllä sekä turvajärjestelmällä, joka on peräisin ruotsalaiselta teknologiatoimittajalta Holmbergs®. Jokainen osa solkia ja vyötä on testattu tiukasti, mikä varmistaa korkeimman laadun ja suorituskyvyn. Tämä erottaa Axkid Wolmaxin muista markkinoilla olevista turvaistuimista ja tekee siitä maailman johtavan turvajärjestelmän.

Turvaistuimen hyväksyntä ECE R44/04 -standardin mukaisesti ja Plustest-hyväksyntä osoittavat sen täyttävän tiukimmat turvallisuusvaatimukset. Asennus auton kolmipistevyöllä ja sisäiset 5-pistevaljaat takaavat turvallisen ja tukevan istuimen lapsellesi.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Saat toukokuussa jopa €170 alennusta Axkidin sms turvaistuimista!

Juhlista Rearfacing Month Axkidin kanssa!

Turvalliset matkat alkavat Axkidistä. Voit olla luottavaisin mielin tietäen, että lapsesi matkustaa turvallisesti ja mukavasti. 17.5. – 3.6. välisenä aikana voit hyödyntää rajoitettuja tarjouksia premium-luokan turvaistuimistamme.

Hyödynnä uskomattomia tarjouksia suosituimmista turvaistuinmalleistamme kuukauden aikana