Axkid Spinkid arvostelu

Jollyroom.fi:
5/5

Helpompi arkipäivä Axkid Spinkidin kanssa

Axkid Spinkid on kääntyvä turvaistuin, joka tekee lapsen kiinnittämisestä ja pois ottamisesta istuimesta vaivatonta. Tämä 180 astetta kääntyvä istuin mahdollistaa sen, että lapsen asettaminen autoon ja sieltä pois on helppoa ja ergonomista. Istuinta voi kääntää yhdellä napin painalluksella kohti auton ovea, mikä tekee siitä erityisen käytännöllisen arjen kiireissä.

Axkid Spinkid tarjoaa mukavuutta sekä lapselle että vanhemmalle. Turvaistuimen molemmilla puolilla olevat magneettipidikkeet lisäävät käyttömukavuutta, sillä ne pitävät valjaat siististi sivuilla, kun asetat lapsesi istuimeen. Tämä ominaisuus tekee istuimen käytöstä nopeampaa ja kätevämpää, vähentäen ylimääräistä sähläystä.

Sopeutuva ja kääntyvä turvaistuin

Lapsen kasvu ja tarpeet muuttuvat jatkuvasti, ja Axkid Spinkid vastaa tähän haasteeseen erinomaisesti. Istuin on suunniteltu käytettäväksi vastasyntyneestä (40 cm) aina noin neljän vuoden ikään asti. Tämä tekee siitä monipuolisen valinnan, joka mukautuu lapsesi kasvun mukana.

Axkid Spinkidin pääntuki sisältää 12 eri asentoa, joiden ansiosta se voidaan helposti säätää lapsen pituuden mukaan. Pääntuen säätäminen on helppoa ja intuitiivista, mikä takaa lapsellesi aina oikean ja mukavan istuma-asennon. Axkidin Advanced Sleep Well -järjestelmän ansiosta istuinta voidaan kallistaa jopa 42 astetta, mikä tekee matkoista mukavampia erityisesti pidemmillä ajomatkoilla.

Korkein mukavuus ja lisääntynyt turvallisuus

Turvallisuus ja mukavuus kulkevat käsi kädessä Axkid Spinkidissa. Istuin on päällystetty pehmeällä premium-kankaalla, joka varmistaa lapsesi mukavuuden matkustaessa. Mukana tulevat vauvatukityynyt lisäävät mukavuutta ja tarjoavat lisätukea pienimmille matkustajille, pitäen heidät turvallisessa ja mukavassa asennossa.

Easy Installation System

Axkid Spinkidin helppokäyttöinen asennusjärjestelmä on suunniteltu tekemään elämästäsi helpompaa. Istuin kiinnitetään autoon ISOFIX-kiinnityksellä, mikä tekee sen asentamisesta nopeaa ja turvallista. Asennusprosessissa laajennat ISOFIX-tuet ja kiinnität ne auton ISOFIX-kiinnityspisteisiin yhdellä napsautuksella. Turvaistuin asettuu tukevasti paikalleen, mikä takaa turvallisen ja vakaan kiinnityksen autoon.

Maailmanjohtava turvajärjestelmä Ruotsista

Axkid Spinkid on varustettu huippulaatuisella valjailla ja turvajärjestelmällä, jonka on toimittanut ruotsalainen teknologiayritys Holmbergs®. Jokainen komponentti on tarkkaan testattu ja varmistettu korkeiden laatustandardien mukaisesti, mikä tekee Axkid Spinkidista luotettavan valinnan vanhemmille.

Rear-facing Swedish Safety

Axkid Spinkid on suunniteltu selkä menosuuntaan matkustamiseen, mikä on todistetusti jopa viisi kertaa turvallisempaa kuin eteenpäin matkustaminen. Selkä menosuuntaan matkustaminen vähentää merkittävästi törmäysvoimia, jotka kohdistuvat lapsen herkkään niskaan onnettomuustilanteessa. Axkid suosittelee pitämään lapsen selkä menosuuntaan mahdollisimman pitkään, jotta lapsesi matkustaa aina turvallisimmassa mahdollisessa asennossa.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Saat toukokuussa jopa €170 alennusta Axkidin sms turvaistuimista!

Juhlista Rearfacing Month Axkidin kanssa!

Turvalliset matkat alkavat Axkidistä. Voit olla luottavaisin mielin tietäen, että lapsesi matkustaa turvallisesti ja mukavasti. 17.5. – 3.6. välisenä aikana voit hyödyntää rajoitettuja tarjouksia premium-luokan turvaistuimistamme.

Hyödynnä uskomattomia tarjouksia suosituimmista turvaistuinmalleistamme kuukauden aikana