Axkid Movekid arvostelu

Jollyroom.fi:
5/5

Axkid Movekid on Axkidin uusin innovaatio, joka yhdistää erinomaisen turvallisuuden ja käytännöllisyyden. Tämä turvaistuin on suunniteltu huolellisesti vastaamaan lapsesi kasvun ja matkustamisen tarpeisiin, tarjoten samalla tilavaa mukavuutta ja parasta mahdollista suojaa. Tässä arvostelussa perehdymme tarkemmin Axkid Movekidin ominaisuuksiin ja siihen, miksi se on erinomainen valinta perheellesi.

Pidennetty selkä menosuuntaan matkustaminen

Axkid Movekidin yksi keskeisimmistä piirteistä on sen mahdollisuus matkustaa selkä menosuuntaan pitkään. Tämä turvaistuin tarjoaa lapsellesi suojan selkä menosuuntaan matkustamisessa aina 125 cm:n tai 36 kg:n painoon asti. Selkä menosuuntaan matkustaminen on osoitettu olevan jopa viisi kertaa turvallisempaa lapsille, sillä se suojaa herkkää niskaa ja selkärankaa törmäyksissä.

Selkä menosuuntaan matkustaminen on erityisen tärkeää lapsen ensimmäisten elinvuosien aikana, kun niska ja selkäranka ovat vielä kehittymässä. Axkid Movekid mahdollistaa tämän suojaavan matkustustavan pidempään kuin monet muut markkinoilla olevat turvaistuimet, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan turvallisuutta arvostaville vanhemmille.

Korkein turvallisuustaso – Plus-Test hyväksytty

Axkid Movekid on Ruotsin Plus-testin hyväksymä, mikä tarkoittaa, että se on läpäissyt yhden maailman vaativimmista turvatesteistä. Tämä sertifiointi myönnetään vain selkä menosuuntaan asennettaville turvaistuimille, jotka täyttävät tiukimmat turvallisuusvaatimukset. Plus-testin läpäisy on merkki siitä, että Axkid Movekid tarjoaa korkeimman mahdollisen suojan lapsellesi.

Turvaistuimessa on myös Axkidin kehittämä sivutörmäyssuojaus (ASIP), joka parantaa turvallisuutta sivutörmäyksissä. Tämä ominaisuus varmistaa, että lapsesi on suojattu kaikilta törmäyssuunnilta, mikä lisää mielenrauhaa jokaiselle matkalle.

Mukavuutta kasvaville lapsille

Axkid Movekid on suunniteltu mukautumaan lapsesi kasvun mukaan. Turvaistuimessa on 13-asentoinen pääntuki, joka voidaan säätää helposti lapsen kasvaessa. Lisäksi Movekidissä on pehmeä vauvatyyny, joka varmistaa oikean asennon pienimmille matkustajille. Tämä irrotettava tyyny tekee siirtymästä seuraavaan kehitysvaiheeseen sujuvaa ja mukavaa.

Turvaistuimen tilava ja ergonominen muotoilu tarjoaa riittävästi jalkatilaa ja mukavan istuma-asennon, mikä tekee pitkistäkin automatkoista miellyttäviä. Axkid Movekid onkin erinomainen valinta perheille, jotka haluavat varmistaa lapsensa mukavuuden ja hyvinvoinnin matkustaessa.

Kompakti ja tyylikäs muotoilu

Axkid Movekid yhdistää turvallisuusominaisuudet kompaktiin ja tyylikkääseen muotoiluun. Tämä turvaistuin sopii hyvin erilaisiin ajoneuvoihin, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan perheille, jotka tarvitsevat joustavuutta matkustamisessaan. Movekidin kompakti koko ei kuitenkaan tingi turvallisuudesta, vaan se tarjoaa kaiken tarvittavan suojan pienessä paketissa.

Turvaistuimen moderni muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin ulkonäön kuin käytännöllisyydenkin kannalta. Axkid Movekid sopii mainiosti sekä suuriin että pieniin autoihin, mikä lisää sen monipuolisuutta perheiden arjessa.

Helppo huolto ja kestävyys

Axkid Movekid on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä. Sen irrotettava ja konepestävä päällinen tekee puhtaanapidosta helppoa, mikä on erityisen tärkeää lapsiperheille. Päällisen voi pestä 30 asteessa, mikä varmistaa, että turvaistuin pysyy hygieenisenä ja siistinä pitkään.

Turvaistuimen kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat, että se kestää käyttöä vuosia. Tämä tekee Axkid Movekidistä pitkäikäisen investoinnin, joka palvelee perhettäsi luotettavasti koko sen käyttöiän ajan.

Axkid Movekidin teknologiat ja innovatiivisuus

Axkid Movekid on varustettu huippuluokan turvajärjestelmillä, jotka ovat kehitetty yhteistyössä ruotsalaisen teknologiatoimittaja Holmbergs®:n kanssa. Jokainen komponentti, soljista hihnoihin, on testattu yli standardien varmistaakseen korkeimman laadun ja suorituskyvyn.

Turvaistuimen viisipistevaljaat ja vyökiinnitys tarjoavat vankan ja turvallisen asennuksen, joka pitää lapsesi turvassa kaikissa tilanteissa. Axkid Movekidin innovatiivinen muotoilu ja teknologia tekevät siitä erinomaisen valinnan vanhemmille, jotka haluavat parasta mahdollista suojaa lapsilleen.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Saat toukokuussa jopa €170 alennusta Axkidin sms turvaistuimista!

Juhlista Rearfacing Month Axkidin kanssa!

Turvalliset matkat alkavat Axkidistä. Voit olla luottavaisin mielin tietäen, että lapsesi matkustaa turvallisesti ja mukavasti. 17.5. – 3.6. välisenä aikana voit hyödyntää rajoitettuja tarjouksia premium-luokan turvaistuimistamme.

Hyödynnä uskomattomia tarjouksia suosituimmista turvaistuinmalleistamme kuukauden aikana