Axkid Minikid 4 arvostelu

Jollyroom.fi:
4.5/5

Turvallisuus ja mukavuus ovat vanhemmille keskeisiä tekijöitä, kun valitaan lapselle sopivaa turvaistuinta. Axkid Minikid 4 on suunniteltu vastaamaan näitä vaatimuksia ja paljon enemmän. Tämä ruotsalainen innovaatio yhdistää älykkäät ominaisuudet ja tinkimättömän turvallisuuden, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan perheille. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin Axkid Minikid 4:n tarjoamia ominaisuuksia ja etuja.

Turvallisuus edellä

Uusimmat turvallisuusstandardit

Axkid Minikid 4 on hyväksytty uusimman R129-määräyksen mukaisesti ja se on Plus-testattu, mikä tarkoittaa, että se täyttää maailman tiukimmat turvallisuusvaatimukset. Tämä turvaistuin on suunniteltu siten, että lapsesi voi matkustaa selkä menosuuntaan jopa 7 vuoden ikään asti (125 cm ja 36 kg). Selkä menosuuntaan matkustaminen on todistetusti jopa viisi kertaa turvallisempaa kuin kasvot menosuuntaan matkustaminen, joten Minikid 4 tarjoaa parasta mahdollista suojaa lapsellesi.

Dynaaminen niskatuki

Turvaistuimen dynaaminen niskatueteknologia mukautuu automaattisesti lapsen koon mukaan tai tarjoaa 14 kiinteää asentoa optimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden takaamiseksi. Tämä innovatiivinen ominaisuus varmistaa, että lapsen pää ja kaula saavat aina oikean tuen, vähentäen onnettomuustilanteessa kohdistuvia voimia.

Helppo ja nopea asennus

60 sekunnin asennus

Axkid Minikid 4:n asennus on tehty äärimmäisen helpoksi. Ainutlaatuisen Easy installation system -järjestelmän ja automaattisten alakiinnityshihnojen ansiosta turvaistuimen voi asentaa vain 60 sekunnissa. Tämä nopea asennus vähentää virheellisen asennuksen riskiä, mikä on yleinen ongelma turvaistuimissa.

Joustava kiinnitys

Minikid 4 voidaan asentaa mihin tahansa auton paikkaan riippumatta ISOFIX-liitinten käytöstä. Tämä joustavuus antaa vanhemmille mahdollisuuden järjestää turvaistuimet perheen tarpeiden mukaan, esimerkiksi kolmen istuimen asentaminen peräkkäin takapenkille tai yhden asentaminen etupenkille.

Mukavuus ja tilavuus

Tilava jalkatila

Axkid Minikid 4 tarjoaa jopa 30 cm jalkatilaa, mikä on merkittävä parannus moniin muihin turvaistuimiin verrattuna. Tämä ylimääräinen tila lisää matkustusmukavuutta, erityisesti pidemmillä matkoilla, ja tekee istuimesta sopivan sekä pienille että suuremmille autoille.

Parannettu tekstiili ja mukavuus

Uusi pehmeämpi ja hengittävämpi tekstiili tarjoaa mukavamman istumiskokemuksen lapselle. Irrotettava tukityyny parantaa käyttökokemusta entisestään, tarjoten lisätukea pienemmille lapsille. Myös niskatuen geometriaa on uudistettu, jotta se tarjoaisi paremman tuen lapsen päälle ja kaulalle.

Kasvaa lapsesi mukana

Dynaaminen ja mukautuva

Minikid 4:n dynaaminen niskatuki säätää automaattisesti lapsen pituuden ja koon mukaan varmistaen oikean asennon ja turvallisuuden. Lisäksi, jos haluat kiinteän niskatuen asennon, voit valita 14 kiinteästä niskatuen asennosta. Tämä tekee istuimesta erittäin joustavan ja sopeutuvan lapsen kasvun myötä.

Pitkäikäinen käyttö

Axkid Minikid 4 on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön, mikä tekee siitä taloudellisen valinnan perheille. Lapsesi voi käyttää tätä turvaistuinta syntymästä aina seitsemän vuoden ikään saakka, mikä vähentää tarvetta useiden eri turvaistuinten hankinnalle lapsen kasvaessa.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Saat toukokuussa jopa €170 alennusta Axkidin sms turvaistuimista!

Juhlista Rearfacing Month Axkidin kanssa!

Turvalliset matkat alkavat Axkidistä. Voit olla luottavaisin mielin tietäen, että lapsesi matkustaa turvallisesti ja mukavasti. 17.5. – 3.6. välisenä aikana voit hyödyntää rajoitettuja tarjouksia premium-luokan turvaistuimistamme.

Hyödynnä uskomattomia tarjouksia suosituimmista turvaistuinmalleistamme kuukauden aikana