Axkid Nextkid arvostelu

Jollyroom.fi:
5/5

Axkid Nextkid on innovatiivinen turvavyöistuin, joka tarjoaa sekä turvallisuutta että mukavuutta kasvaville lapsille. Se on suunniteltu Ruotsissa ja hyväksytty uusimpien turvallisuusmääräysten mukaisesti. Tämä istuin on ihanteellinen valinta perheille, jotka haluavat varmistaa, että lapsi matkustaa turvallisesti ja mukavasti aina 150 cm pituuteen saakka. Tässä arvostelussa tarkastelemme Axkid Nextkidin keskeisiä ominaisuuksia ja etuja.

Axkid Nextkidin turvallisuusominaisuudet

Hyväksytty R129-säädösten mukaisesti

Axkid Nextkid on hyväksytty R129-säädösten mukaisesti, mikä tarkoittaa, että se täyttää tiukimmat turvallisuusvaatimukset. Tämä hyväksyntä takaa, että lapsesi matkustaa yhdessä markkinoiden turvallisimmista korokeistuimista.

Joustava ja mukautuva muotoilu

Axkid Nextkidin nelivaiheiset sivusiivet tarjoavat lisätilaa ja mukautuvat lapsesi kasvuun ajan myötä. Tämä tekee istuimesta erittäin joustavan, sillä sivusiivet voidaan säätää lapsen koon ja auton istuinten mukaan. Myös niskatuessa on kahdeksan eri asentoa, mikä varmistaa täydellisen istuvuuden lapsellesi riippumatta hänen iästään tai koostaan.

Mukavuus ja käytettävyys

Korkea mukavuus

Axkid Nextkidin pehmeä ja laadukas tekstiili sekä ilmanvaihtoyksityiskohdat varmistavat, että lapsesi pysyy viileänä ja mukavana myös pidemmillä automatkoilla. Sleep Well -järjestelmän neljä lepoasentoa ja säädettävä selkänoja takaavat, että istuin sopii täydellisesti sekä lapselle että autoon.

Helppo ja turvallinen asennus

ISOFIX-järjestelmä mahdollistaa nopean ja turvallisen asennuksen, joka voidaan suorittaa muutamassa sekunnissa. Tämä järjestelmä takaa, että istuin pysyy vakavana ja turvallisena jokaisella automatkalla. Vyön reititys on suunniteltu pitämään turvavyö oikeassa asennossa, mikä on erityisen tärkeää lantiovyön kohdalla, jotta se pysyy oikeassa asennossa lapsen lantion päällä.

Axkid Nextkid – Sopiva kaikenlaisille autoille

Kompakti ja tilaa säästävä muotoilu

Axkid Nextkidin kompakti muotoilu mahdollistaa kolmen istuimen asennuksen peräkkäin, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun perheille, joilla on useampia lapsia. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen pienemmissä autoissa, joissa tila on usein rajallinen. Lisäksi istuimen joustava selkänojan kulma ja mukautuva muoto takaavat täydellisen istuvuuden kaikentyyppisille autoille.

Suositus: Selkä menosuuntaan mahdollisimman pitkään

Vaikka Axkid Nextkid on hyväksytty käytettäväksi 100 cm:stä 150 cm:iin asti, Axkid suosittelee, että lapsesi matkustaa selkä menosuuntaan niin kauan kuin mahdollista, aina 125 cm pituuteen asti. Tämä suositus perustuu siihen, että selkä menosuuntaan matkustaminen on huomattavasti turvallisempaa erityisesti pienille lapsille.

Lisätietoa Axkid Nextkidistä

Suunniteltu kasvamaan lapsesi mukana

Axkid Nextkid on suunniteltu kasvamaan lapsesi mukana, ja se sopii erinomaisesti lapsille, jotka ovat noin 4-12 vuoden ikäisiä. Korkea selkänoja ja säädettävä niskatuki varmistavat, että istuin mukautuu lapsesi kasvuun ja tarjoaa optimaalisen turvallisuuden jokaisella matkalla.

Helppo ja nopea asentaa

Axkid Nextkidin ISOFIX-järjestelmä tekee istuimen asennuksesta helppoa ja nopeaa. Istuin pysyy tukevasti paikallaan, ja vyön reititys varmistaa, että turvavyö on aina oikeassa asennossa, mikä lisää turvallisuutta.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Saat toukokuussa jopa €170 alennusta Axkidin sms turvaistuimista!

Juhlista Rearfacing Month Axkidin kanssa!

Turvalliset matkat alkavat Axkidistä. Voit olla luottavaisin mielin tietäen, että lapsesi matkustaa turvallisesti ja mukavasti. 17.5. – 3.6. välisenä aikana voit hyödyntää rajoitettuja tarjouksia premium-luokan turvaistuimistamme.

Hyödynnä uskomattomia tarjouksia suosituimmista turvaistuinmalleistamme kuukauden aikana