Axkid Move arvostelu

Axkid.com/fi/:
4.5/5

Axkid Move – Turvaistuin, joka yhdistää turvallisuuden ja kustannustehokkuuden

Axkid Move on selkä menosuuntaan asennettava turvaistuin, joka on saavuttanut suuren suosion perheiden keskuudessa ympäri maailman. Tämä istuin erottuu edukseen paitsi hintansa myös huippuluokan turvallisuusominaisuuksiensa ansiosta. Seuraavassa artikkelissa tarkastellaan Axkid Move -turvaistuinta eri näkökulmista ja selitetään, miksi se on erinomainen valinta lapsesi turvallisuudelle.

Turvallisuus ennen kaikkea

Axkid Move on yksi markkinoiden edullisimmista ja turvallisimmista selkä menosuuntaan asennettavista turvaistuimista. Sen turvallisuus on varmistettu maailman tiukimmalla törmäystestillä, Plus-testillä, jonka Axkid Move on läpäissyt jopa 25 kg asti. Tämä tarkoittaa, että istuin tarjoaa erinomaisen suojan aina noin 125 cm pituuteen asti.

Selkä menosuuntaan matkustaminen on todistetusti turvallisin tapa kuljettaa lapsia autossa. Onnettomuustilanteessa selkä menosuuntaan asennettu istuin jakaa törmäysvoimat tasaisemmin ja suojaa niskaa paremmin. Axkid Move on varustettu innovatiivisella Axkid Side Impact Protection (ASIP) -järjestelmällä, joka suojaa lasta sivutörmäyksissä. Tämä järjestelmä on kehitetty yhteistyössä ADAC:n kanssa, joka on maailman johtava törmäystestien asiantuntija.

Laajeneva matkustaminen selkä menosuuntaan

Axkid Move on suunniteltu kasvamaan lapsesi mukana. Sen tilava mutta kompakti muotoilu mahdollistaa istuimen käytön aina 25 kg ja 125 cm asti. Tämä tekee siitä pitkään käytettävän ja kustannustehokkaan ratkaisun. Istuimessa on kaksi kallistusasentoa, jotka mahdollistavat mukavan ja turvallisen matkustusasennon.

Axkid Move -turvaistuin on suunniteltu siten, että se sopii sekä pieniin että suuriin autoihin. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan perheille, jotka tarvitsevat joustavuutta ja monipuolisuutta eri ajoneuvojen välillä.

Helppo siirtää autosta toiseen

Yksi Axkid Move -turvaistuimen merkittävistä eduista on sen helppo siirrettävyys. Alle 10 kg painollaan se on kevyt ja vaivaton siirtää autosta toiseen. Tämä on erityisen hyödyllistä perheille, jotka joutuvat usein vaihtamaan ajoneuvoa tai käyttämään useita autoja.

Axkid Move toimitetaan useilla kiinnityshihnoilla, jotka helpottavat ja nopeuttavat asennusta. Jos aiot siirtää istuinta usein, voit hankkia ylimääräisen sarjan kiinnityshihnoja, jotka voidaan ennakkoasentaa toiseen autoon. Tämä tekee siirtoprosessista entistä joustavampaa ja helpompaa.

Ruotsalainen turvallisuus-DNA

Axkid Move on kehitetty suositusta Minikid 2 -istuimesta ja siinä on sama tiukka turvallisuus-, käsiteltävyys- ja mukavuusvaatimus. Istuimen turvajärjestelmä on varustettu 5-pisteturvavaljailla, jotka jakavat törmäysvoimat tasaisesti onnettomuustilanteessa. Tämä vähentää yksittäiselle raajalle kohdistuvaa kuormitusta ja parantaa turvallisuutta.

Axkid Move -turvaistuin on varustettu myös laadukkailla komponenteilla ruotsalaiselta Holmbergsilta®. Jokainen osa, soljesta vyöhön, on testattu perusteellisesti varmistaen ylivertaisen laadun ja suorituskyvyn.

Edullinen testivoittaja

Axkid Move on saanut Folksamin ”Good Choice” -tunnustuksen ja läpäissyt Plus-testin, joka tunnetaan maailman tiukimpana törmäystestinä. Tämä tekee Axkid Movesta yhden markkinoiden turvallisimmista istuimista. Plus-testissä istuin altistetaan suuremmalle nopeudelle ja lyhyemmille jarrutusmatkoille, mikä tekee siitä erityisen vaativan testin.

Axkid Move tarjoaa erinomaisen suojan myös sivutörmäyksissä. ASIP-järjestelmä luo suojaavan vaurioitumisalueen ja jakaa törmäysvoimat tasaisemmin, mikä vähentää vakavien vammojen riskiä.

Käytännöllisyyttä arkeen

Axkid Move on suunniteltu helpottamaan vanhempien arkea. Sen istuinsuoja on valmistettu myrkyttömistä materiaaleista ja se on helppo irrottaa ja pestä pesukoneessa 30 asteessa. Tämä tekee puhdistuksesta vaivatonta ja nopeaa.

Istuimessa on myös kolme asentoa pääntuessa, mikä mahdollistaa mukavan ja turvallisen asennon lapsellesi eri ikävaiheissa. Axkid Move sopii sekä suuriin että pieniin ajoneuvoihin, mikä tekee siitä monipuolisen ja joustavan vaihtoehdon perheille.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Saat toukokuussa jopa €170 alennusta Axkidin sms turvaistuimista!

Juhlista Rearfacing Month Axkidin kanssa!

Turvalliset matkat alkavat Axkidistä. Voit olla luottavaisin mielin tietäen, että lapsesi matkustaa turvallisesti ja mukavasti. 17.5. – 3.6. välisenä aikana voit hyödyntää rajoitettuja tarjouksia premium-luokan turvaistuimistamme.

Hyödynnä uskomattomia tarjouksia suosituimmista turvaistuinmalleistamme kuukauden aikana